søndag 6. mai 2012

Newbie

 
 
 

Newbie er nyfødt-kolleksjonen til KappAhl, og dette er nydelige babyklær i organisk bomull. Fargene går i natur, gammelrosa, litt grått og lyseblå/"gammelblå" (heter det det?). Denne uka var det 25% rabatt på alle klær for Coop-medlemmer, og da kunne jeg bare ikke la være å kjøpe litt nytt babytøy. Vi har to jenter fra før, så en skulle tro vi hadde nok av klær til jente nummer tre. Men den gang ei. I helga har vi sortert alle barneklær og -sko, og det er fint lite babytøy som er i god nok stand til å brukes om igjen. Det meste er enten flekkete av tran eller utvaska. Ikke skjønner jeg hvorfor jeg har tatt vare på det. :)

Siden vi får baby midt på sommeren, syns jeg det er supert med bomullsklær. Det fins så mye fint i bomull, og ull syns jeg vi bruker nok av året gjennom her i Norge. Uansett, jeg kunne gått helt av skaftet når det kommer til handling av barneklær. Det må jo være noe av det morsomste som fins! Jeg skal handle inn litt hvite basic babyklær også etterhvert. Det får man jo nesten aldri nok av.

Et tips til deg som skal ha baby: Bodyene som er på bilde nr. 2 er helt supre for nyfødte! Du kan kneppe opp hele bodyen og bare legge babyen ned på den når du skal kle på. Mye enklere enn å måtte dra et plagg over hodet på det skjøre barnet.

Nå er jeg 30 uker på vei, og jeg kjenner behovet for å begynne og forberede huset på at den lille jenta vår skal komme. Har lyst til å ta ned babysenga fra loftet og re opp på rommet, men det er muligens litt i tidligste laget enda. :)

Ha en god uke folkens!


hilde

12 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nydelige klær. Lykke til med siste innspurt.

HjemmeKos sa...

Skjønne klær ;)

Jeg tenkte det samme da jeg gikk gjennom klærne til jenta mi ( 6 år siden, gutt i mellom..). Det var jammen meg ikke så mye brukende, og i tillegg er det en annen årstid..

Vi skal ha i august. Lykke til videre med den herlige redebyggingen;)

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Takk for supre tips! Jeg skal faktisk ut og kjøpe nyfødt-klær i dag.. :-) Er 33 uker på vei og tenkte at skulle kjøpe inn litt mens jeg ennå orker. vet ikke om det blir jente eller gutt da, så får se om de har noe litt nøytralt. Men skal def. innom kappahl og se! :-)
Lykke til videre!
-Monica
mlle norvegienne

annikken - osloliv sa...

Å, så mye fint! Skal ut og titte der jeg også, her er det en gutt i magen:)

Skal også ta med meg bodytipset. Første barnet her, så vanskelig å vite hva som er lurt og kjøpe og ikke minst hvor mye man bør kjøpe. Mange tipser om at man får MYE i gaver også. Men noe må man vel handle inn selv og:)

Villa Fagerbakken sa...

Åh så lekkert!
Vi fikk Newbie klær i gave til lillegutt og de var kjempegode...han vokste bare fra de så altfor fort...

Det er rart dette behovet man får for å "lage rede" for den lille... Jeg greide ikke vente, men så kom han 5 uker for tidlig også så da var det like greit: )

Det er jo egentlig lettere å nyte pusslingen når man ikke har blitt altfor stor enda: )

Kos deg med redebyggingen: )
Klem Iris

Tessi sa...

Å d finnes så mye fint i newbie!! Kjempe søtt var det:)

Du ser forresten nydeligt gravid ut:)

Klem Tessi

http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Ahhh, ELSKER de newbie-klærne, dessverre oppdaget jeg de litt seint med Lillegutt, men mange barselgaver har blitt kjøpt fra KapAhl og det merket ja :)
FLOTTE ting du har kjøpt!