onsdag 2. mai 2012

Hva er i posen? Tips til barnebursdag.


I barnebursdager er det vanlig å gi ut små godteposer til barna. Idas bursdagsselskap var intet unntak. Godteposen er faktisk et av de store høydepunktene for barna, og Ida var veldig opptatt av vi ikke måtte glemme posene i planleggingen. :)

Denne gangen ville jeg gjøre noe annet enn å fylle posene med godteri, så jeg kjøpte litt andre småting (i tillegg til noen få godteting). Ida er veldig glad i noen små gummifigurer som heter Squinkies. På Nille fant jeg et helt brett med 16 Squinkies (små gummifigurer inni en liten plastikball) som jeg kjøpte. Da hadde jeg nok til én til hver. I tillegg kjøpte jeg en boks med klistremerker (39,- på Nille) og ballonger. Klistremerkene klippet jeg opp i passe størrelser, og gaveposen (også fra Nille) inneholdt da:

1 Squinkie
1 lapp med klistremerker
1 ballong
3 sjokoladekuler
3 skumhval

Gaveposene kostet meg ca. 15 kr. pr. pose, og barna var strålende fornøyde. :)

I kveld får jeg besøk av en gjeng koselige damer, og i og med at jeg har sovet store deler av denne dagen (er så ekstremt trøtt noen ganger!), må jeg sette i gang forberedelsene her. Ha en fin dag!


hilde

4 kommentarer:

Min Lykke sa...

Så lurt!! Tenker at det er like stas å få litt leker o.l. som godis:)
Ha en flott kveld
Klem fra Kristin

Tonje Merethe sa...

Helt enig med deg ang. godteposene der altså. Her er det lite gotteri, og et par småting. Jeg kjøpte små ringer på ebay som jeg pakket inn i cellofan til mini sin bursdag. Det var stor stas det. Sprettballer er også kjekt.

Ha en fin kveld!
Klem fra Tonje Merethe

Florisa sa...

Takk for tips! Jeg er helt enig med deg, trenger ikke så mye snop i posene. Tenkte meg en tur til Søstrene Greene jeg å kjøpe noen små ting der til 5 åringens bursdagsposer.

VILLA ROSA sa...

Så flotte poser:) Og spennende innhold selv om det ikke er mye godter, ja til mindre godteri! Takk for fine tips til 4 årsdagen til lilletøtta om 1 måned:)