torsdag 22. september 2011

To do


Fins det noe bedre enn norske nypoteter? Jeg er veldig glad i poteter som er kokt med skallet på, og da er nypotetene spesielt gode. Jeg har mistet potetskrubben min i flyttelasset, og har ikke rotet meg til å kjøpe en ny. Men oppvaskkost fra GreenGate fungerer ypperlig til dette formålet. Vasken og blandebatteriet er fra Ikea.

I dag skal jeg forberede lillesøsters besøk, og her er det nok å henge fingrene i for å si det sånn. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne trylle... Ha en finfin kveld!


There are few things better than fresh Norwegian potatoes. And with a brush from GreenGate to rinse them, it´s great! Our sink is from Ikea. Tonight I´m preparing for my little sisters´ visit tomorrow. There´s lots to do! Sometimes I wish I could do magic... Have a great evening!


hilde


Bli med på min giveaway! Det er fremdeles tid til å melde seg på. KLIKK HER!

4 kommentarer:

irene sa...

Neei! Det finns faktiskt ikke noe bedre!
Ha en koselig kveld!
/Irene

Lyse drømmer sa...

Tusen takk for veldig hyggelig kommentar inne hos meg :) Jeg koser meg med bloggen din stort sett hver dag... Så jeg har vært her, på en måte. Men litt deilig å være på sporet igjen og kunne fokusere litt på hus og heim :)

Klem <3

Sije sa...

Hei :)

Tenker å bestille en slik (FIN) vask fra IKEA, men er litt usikker. Mange som sier det fort blir stygge riper i den. Har du merket noe til det?

Koselig blogg du har! Er ofte inn for å få litt ideer til oppussing ;)

Anonym sa...

Hei!

For en flott blogg du har. Vi bygger hus og jeg har fått mye inspirasjon fra bloggen din. Bl.a. har vi skaffet oss den nydelige roma peisen fra nordpeis lik som dere. Jeg er spent på hvordan den blir når vi får montert den og satt den opp.
Jeg har noen spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på:
- Hvilken maling har du brukt på peisen og hvor kjøpte du den? Kode på maling og glansgrad og antall strøk. Malte du den før eller etter at den var ferdig montert. Fikk beskjed der jeg kjøpte peisen om at jeg måtte male med en maling som tålte varme. Var på nysted og de hadde ingen slik maling. Blir peisen varm utenpå?

Vi har også valgt lidingø kjøkken til ikea med eik benkeplate. Hvor har du kjøpt hvitoljen du har brukt på denne og hva heter den. Har du kun oljet med hvitolje eller nøytral olje i tillegg. I beskrivelsen til ikea står det at den skal oljes nesten hver dag den første tiden, men man kan vel ikke bruke hvitolje hver dag. Da blir den vel helt hvit tilslutt..

Det var mine spørsmål

Ha en god helg :)

Hilsen Marie