lørdag 17. september 2011

Plakat i stua


For en stund siden vant jeg denne plakaten fra House Doctor i en giveaway hos Glad i hvitt, (tusen, tusen takk!!!) og nå har jeg endelig fått hengt den opp. Jeg funderte en stund på hvor jeg skulle ha den, og bestemte meg for å prøve i stua. Ble kjempefornøyd og syns det ble knallbra. Jeg har bare festet den med lærertyggis, så det er enkelt å flytte den til et annet sted senere. 

Lampa og bildehyllene er fra Ikea, kurvene fra Kid, kommoden er et bruktfunn, ullteppet har jeg fått av mamma og pappa ♥ og sinkfatet tror jeg er fra Bloomingville.


Tusen takk for alle ønskene om god bedring! Nå er jeg i form igjen, og det er deilig. I dag har vi hatt strålende sol, og vi (jeg og jentene, for mannen er på taket hver ledige stund nå) har både malt hus, vært i bursdag, hatt en liten handletur og kjøpt verdens fineste pensko til jentene, lekt og hatt lørdagskos. Nå lener mor seg tilbake i sofaen og nyter en stille stund. God helg alle sammen! Kjempegøy hvis du vil være med i giveawayen jeg arrangerer. Klikk HER for å melde deg på. :)


A while ago I won this cool poster from House Doctor on THIS lovely blog. Now I´ve put it up on one of the living room walls. I really like it! I think it gives more warmth to our living room. Have a lovely weekend everyone!hilde

5 kommentarer:

Stines Hjem - Livet på landet sa...

KJEMPEFINT!! La merke til det i innlegget da du var syk.. Heldiggris!!

Klemmer fra Stine

irene sa...

Kjempe fin!!
Der var du heldig som vant!
/Irene

Katrine Anita sa...

Ganske lekkert rett og slett! Jeg er også så gla i House Doctor og Bloomingville. Kjøpte med nye lysglass fra Bloomingville i går, og der er så fine.
Ha en magisk helg!

June sa...

Kjempestilig plakat!
Du må gjerne vise verdens fineste pensko til jentene,hehe -nyskjerrig! :)

Klem June

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

KNALLtøff plakat☺
Perfekt i stova di☺

Super søndag ønsker eg deg☺

Klem M♥