torsdag 29. september 2011

Temabursdag


Temabursdager er gøy, det syns jeg like mye som jentene mine. I det siste har vi vært i noen veldig koselige bursdager, og her er noen bilder fra et par av dem. For et par uker siden var vi i Rapunzel-bursdag. Kjempemoro, med lilla tema og Rapunzelfigurer på bordet, over bordet og på bordkortene. Barna fikk drikke av lekre krystallglass, og følte seg som ekte prinsesser.


I dag var vi i Tingeling-bursdag til jentene sin tremenning og venninne. Her var det høy rosa,- vinge,- og fe-faktor. Barna fikk i oppdrag fra Tingeling selv om å hjelpe henne med å finne den mistede skatten. De fikk utdelt hver sin tryllestav og gikk på vandring ut i skogen på skattejakt. Skatten var en godtepose til hver, og da de kom inn var det kino (Tingeling-film selvfølgelig) der de fikk utdelt disse kuuuule popcornposene (tatt med hjem fra en USA-tur). Barnebursdag er gøy! :)


My kids have been in some cool birthday parties lately. One with Rapunzel-theme, and one today with Tinkerbell-theme. I like these kinds of birthdays as much as my girls do. Look at the supercool popcorn-bags the kids got today! They are (of course) brought home from the States. Children´s birthday parties are fun! :)


hilde

4 kommentarer:

Myke minutter sa...

Takk for flotte inspirasjonsbilder og tips! :) Her i huset blir det også Tingeling-tema når storesøster fyller 6. Stæsj er allerede kjøpt inn på salg på Helti100 og litt på ferie i USA ;) Nå fikk jeg flere ideer til selskapet. Planleggingen er halve moroa! Fin torsdagskveld til deg!

Anette - Opalveien - sa...

Jeg også elsker barnebursdager, og egentlig alle temafester ;-) Syns det er SÅ gøy. Hihi :-) Allerede i god gang med planlegging av 4 års dag i januar.. Syns egentlig planlegging og forberedelser er minst halve moroa ;-)

Birthdaygirl sa...

Hei! Blir snart 16 og tenkte å ha temabursdag, men jeg vet ikke vilket. Har du noen tips? Liker bl.a. mote, mat og reise. Har tenkt litt på cupcakes, men hadde vært kjekt med flere muligheter! Det vil bli +/- 10 gjester :)

InstatreffNorge sa...

Så nydelige bilder:):)
Elsker bursdagsinspirasjon:)

Nyt helga ♥


Klem Lise