mandag 12. september 2011

Søte små


I dette innlegget vil jeg presentere jordbærpikens aller første annonsør: søtesmå.no; barneklær på nett. Søtesmå.no er en ny nettbutikk med klær til gutter og jenter i alderen 0 - 6 år. Nettbutikken fører merker som MeMini by Kristine Vikse, Wheat, Petit by Sofie Schnoor og TroiZenfants, i tillegg til at innesko og førstegangssko fra En Fant er på vei. Søtesmå.no er den eneste nettbutikken i Norge som fører merket TroiZenfants, og de er stadig på jakt etter nye merker for å få variasjon av kjente og ukjente merker i butikken.


Søtesmå.no legger vekt på at du skal kunne finne klær som passer sammen i butikken, så du kan handle hele sett i én og samme butikk. Her skal du få god service og rask levering. Varene sendes samme virkedag eller første virkedag etter at bestillingen er mottatt. Søtesmå.no har også online chat slik at kundene raskt kan komme i kontakt og få svar på spørsmål. Jeg har selv vært inne på den fine nettbutikken og siklet på de skjønne barneklærne som er der. Nettbutikken er veldig lettvint og oversiktlig, så jeg håper du vil ta deg en titt! I samarbeid med søtesmå.no kommer det også en giveaway om ikke så lenge, der du får sjansen til å vinne noe lekkert.

Og du? Akkurat nå har søtesmå.no fri frakt i hele Norge.


hilde

Dette innlegget er sponset av søtesmå.no.

I´m proud to present my first advertiser; søtesmå.no. It is a netshop with clothing for children from 0 - 6 years old. Hope you´ll have a look! Soon søtesmå.no also will host a giveaway here where you can win something nice from the shop.
This blogpost i sponsored by søtesmå.no.

4 kommentarer:

Hverdagen med og uten autisme sa...

så mye fint!

motionocean sa...

awh, så søte klær!

KROnPRINSESSENE sa...

Så mye fint!
Gratulerer med første annonsør :)
Må være stas...
Klem May Helen

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Åå, for en herlig sponsor!! ELSKER klærne, memini er en stor favoritt her!!

KLEMMER fra Stine