tirsdag 13. september 2011

Howardsofa og Kari Traa


Det er mange som lurer på hvor sofaene våre er fra. Til alle dere som har spurt: Beklager at jeg er så treig med å svare. Tiden strekker ikke alltid til, det kjenner vi vel til alle og enhver. Her kommer svaret iallefall. Sofaene heter Howard, og vi har kjøpt dem på Bohus. Fargen heter Sand, hvis jeg ikke husker helt feil.

Disse sofaene er det beste møbelkjøpet vi har gjort til det nye huset vårt. Vi var litt usikre på om de ville bli for myke og at putene ville miste formen. Det er absolutt en myk sofa, men på en veldig behagelig måte. Til og med pappa, som liker harde sofaer, syns denne var kjempegod! Den er fantastisk å sitte i, og putene holder formen veldig fint. Et lite puff i ny og ne er det eneste som trengs. Det går an å velge mellom to ulike mykhetsgrader på innholdet i putene, og vi har valgt det hardeste av dem. 

Dette er også verdens beste middagslur-sofa. Den er lang nok til å kunne strekke seg helt ut, og bred nok til å ligge veldig behagelig. Så til dere som vurderer å kjøpe Howardsofa fra Bohus: Jeg gir mine varmeste anbefalinger!

I´ve had some questions regarding our Howardsofas lately, and I just have to say that they are the best! Wonderful to sit in, wonderful to take a nap on and wonderful to look at. :)


I dag har jeg hatt en hjemme alene-dag. Jentene har vært i barnehagen og jeg har hatt fri fra jobb. Jeg har ryddet litt, klippet gresset, tatt en høneblund på nettopp denne sofaen (oh Lord, det var herlig!) og gått et par timer i en stor sportsbutikk. Liker vanligvis ikke sportsbutikker noe særlig, men denne er så stor at de har veldig mye fint å kikke på. Blant annet prøvde jeg denne anorakken fra Kari Traa. Fantastisk fin!!! Perfekte, lange armer for lange mennesker som meg, og nydelige, feminine detaljer her og der. Ønske, ønske...


Today I´ve been at home, all by myself. How lovely! I went to a sports shop and tried on this jacket. Love it! Perfect, long sleeves for long people like myself, and gorgeous, feminine details here and there. It is a Kari Traa jacket; a Norwegian brand. This is definitely on my autumn wish list..


hilde

8 kommentarer:

HOUSE OF SVEA sa...

Hej Hilde!

Tack, vad snällt du skriver. Jag blir sååå glad :)

Nu måste jag fråga dig var har du köpt kudden med fjärilen på. Jag gillar den jättemycket!

Kram Anna

perler på en snor sa...

Den jakka var råååfin!!:)

beate sa...

sofaen er kjempelekker! og det samme er den jakken! skjønner at du har falt for den!!

klem beate

HOUSE OF SVEA sa...

Perfekt! Då ska jag gå in och kika där :)

Tack snälla du.

Anna

Elisabeth, innerst i veien sa...

God å ligge i er absolutt en god egenskap for en sofa. ☺

Pink lady sa...

Den jakka kledde du, Hilde!! Gå for den :)

Villa Wikan sa...

Nydelig <3 Gleder meg til å pakke ut vår howard om ca 6 uker ;-)

Hanne Margrete sa...

Kjempefine de sofaene dine!! Og den jakken var jo som skapt for deg:)
Ha en fin onsdag!

Klem fra Hanne:)