tirsdag 22. mars 2011

So long

I dag reiser jeg avgårde til fjernere strøk. Eller, ikke lenger enn til Sverige i første omgang da, men likevel. Jeg har noen planlagte innlegg som automatisk blir publisert her på bloggen mens jeg er borte. Håper at det funker, og hvis ikke, så får jeg ikke gjort noe med det før jeg er hjemme igjen uansett. :) Så får dere kikke litt inn i stua mi så lenge.

Det var hardt å si farvel til familien i dag tidlig. Vet ikke hvor mye jentene skjønner av hvor lenge jeg skal være borte. Men det er vel værre for meg enn det er for dem. Jeg har en så flink mann, så de kommer til å klare seg utmerket til jeg kommer tilbake igjen neste torsdag kveld. Ida har fått i oppgave å vanne blomstene mine. Vi øvde i går kveld, så det blir spennende å se om det er noen av dem som overlever. Det kan iallefall ikke bli værre enn om Mannen skulle vannet dem (eller ikke vannet dem, er vel mer riktig å si). :)

Nå må jeg gjøre meg klar. Har planlagt et bursdagsinnlegg i morgen, så kom gjerne tilbake da. Kan jo ikke la den store dagen min gå bloggen forbi! 

Helt til slutt må jeg bare dele en fantastisk morsom video. Klikk her hvis du har lyst på en god latter. Jeg ler og ler av den videoen.

hasta la vista, baby

6 kommentarer:

Unknown sa...

God Tur;)
Tenker dere får det hyggelig både du og ungene jeg;) Og tenk så deilig og komme hjem igjen,hihi...
Gratulerer så masse med dagen i morgen!

Klem Line

Maria ( Idekroken ) sa...

Du har en så herlig blogg :)
Legger deg til i lista mi.
God tur!
Klem fra meg

Balke gård sa...

God tur og kos deg MASSE!!!! Stor klem:-)

Tonje Skarpsno sa...

God tur:D Og hipp hurra for bursdagen i morgen!

Margrethes hus og hage sa...

God tur! Det går nok bra med både barn og blomster mens du er borte :)

Margrethe :)

Gamletingretten sa...

For et utrolig vakkert og lyst hjem du har :) Sofaen din er utrolig stilig, oppført på ønskelisten :D

Klem Anne-Marthe:)