torsdag 17. mars 2011

Bloggers day of silence


Den 18. mars er "Bloggers day of silence". Alle bloggere oppmuntres til ikke å poste innlegg denne dagen for å bidra til økt bevissthet rundt katastrofen i Japan. Det har jeg lyst til å være med på. Jeg tror at hvis mange er med om én og samme ting, så kan vi gjøre en forskjell. 


HER kan du gi et bidrag til hjelpen. Kan anbefale å ringe givertelefonen til Røde Kors hvis du vil hjelpe på en enkel måte. Jeg gjorde det nettopp. Det tok meg fem sekunder, og da gir man 200 kr., noe jeg tror de fleste i Norge kan avse fra sin lønn. Telefonnummeret er 820 44 000.

for japan with love

8 kommentarer:

Helene Drage sa...

Hva hjelper det Japanerne at du ikke blogger på en hel dag egentlig? Eller at noen av oss andre gjør det? Jeg tviler sterkt på at leserne på de ulike bloggerne vil gjøre mer for Japan om den grunn. Blir litt som å tenne lys, fin tanke, men det hjelper i realiteten ingen!

Unknown sa...

Jeg tror det hjelper!
Fordi vi nettopp setter fokus på å hjelpe dem!
Flott at du er med jordbærpiken!
<3

Unknown sa...

Nei, du har helt rett i at det ikke hjelper japanerne at jeg lar være å blogge for en dag. Det som hjelper er at mange skriver om det, og oppmuntrer andre til å gi av sine penger til støtteorganisasjoner, sånn som jeg, og mange andre, har gjort.

Det å tenne lys for noen, hjelper kanskje i og for seg ikke der og da. Det er jo "bare" et lys. Men jeg tror likevel det hjelper dem som står rundt. Det hjelper å vite at noen tenker på deg og bryr seg om deg. Og det er jo også litt av essensen av aksjonen.

Jeg tror at jo flere som blir oppmerksomme på mulighetene til å gi, jo flere penger kommer inn til hjelp for de rammede i Japan. Og det er iallefall noe som hjelper, veldig konkret. Derfor velger jeg å være med på denne aksjonen.

Villasol sa...

Kopierer dette innlegget jeg. Håper det er greit! :)
Ha en fin kveld!
Klem Ingunn

Anonym sa...

Så flott Jordbærpiken! ♥

Jeg kommer også til å være med på denne aksjonen, og jeg har også gitt et lite bidrag på 200 kr.
Synes at såpass burde vi mennesker gjøre, for de stakkars menneskene som har blitt rammet av denne fryktelige hendelsen.

Ha en fin kveld og helg, snupp!♥
Klemmer fra Ida

an-magritt sa...

Hei kjære deg!
Du hadde et så flott innlegg om emnet jeg nettopp også skulle skrive om. Kan jeg få bruke din tekst og linker i min egen blogg?
Jeg spør jeg, så jeg ikke stjeler noe. Du formulerte deg så godt. Jeg har også brukt det telefonnr for å donere, og like så godt smykket fra Hviit. Vil gjerne dele linken jeg også.

Er det i orden?
Med vennlig hilsen
An-Magritt Moen

mirakel sa...

Vel.. tanken er veldig god, men jeg ville aldri tenkt over om en blogg lot være å oppdatere en dag. ;) Det som imidlertid hjelper er at du legger ved informasjon om hvordan man gi. ;)

Anonym sa...

Veldig flott Hilde !
Tror det er en fin måte å vise at vi tenker på dem <3

Klem Bente