lørdag 12. mars 2011

Fay blue

Jeg har begynt å spare på GreenGate for mamma. Det vil si at hun en gang sa at hun likte det røde serviset med prikker. Men siden hun har nok serviser fra før, så visste jeg at hun ikke kom til å begynne og spare på et nytt et på egenhånd. Jeg lar ikke en god unnskyldning for å kjøpe GreenGate gå fra meg hvis jeg kan, så da begynte jeg likesågodt å spare for henne. Jeg tror ikke mamma har noe imot det, for å si det sånn. :)

Det nyeste medlemmet i mammas GG-familie er en lattekopp og en skje i det nye, flotte mønsteret Fay Blue. Det passer veldig fint sammen med det røde serviset syns jeg. Siden jeg har litt kjøpestopp akkurat nå (passer egentlig veldig dårlig siden det har kommet så mye lekkert fra GG i det siste), så var det derfor en fornøyelse for meg å kjøpe denne koppen! Kan man ikke ta seg råd til å kjøpe noe til seg selv, så kan man jo ta seg råd til å kjøpe noe for å glede andre, tenkte jeg.


Legg merke til at jeg skrev "litt kjøpestopp". Her helgarderer jeg meg nemlig. Siden mannen min leser bloggen av og til. :) For jeg kan ikke garantere at jeg ikke kommer til å kjøpe noe neste gang jeg kommer i en butikk som selger GreenGate. Sorry altså! (Bare en liten skål...) Det er bare at jeg ikke har vært i en butikk som selger de nye, lyseblå blomstrete mønstrene enda. Selv om Fay blue er veldig flott, så er Maggie og Wendy litt mer min stil. Hurra for at jeg snart har bursdag!

god helg alle sammen!

9 kommentarer:

Lene sa...

De koppene er så fine. Skal nok ha slike når jeg kommer over dem jeg også:-). God helg!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha, super kjøpestopplan.

Unknown sa...

Hihi, så smart;)
Tipper mamma'n din blir glad nå!
Og lurere jammen meg på om ikke jeg skal gjøre om min kjøpestopp til litt kjøpestopp jeg og;))

God Lørdag til deg ♥

Klem Line

Margrethes hus og hage sa...

Så nydelige kopper :)
Og du er akkurat som meg. Jeg klarer heller ikke la være å kjøpe "bare en liten skål" :) Det er så koselig med noe nytt, og GG har friske farger og vakre mønstere.

Ønsker deg en god helg :)

Ruter & Hjerter sa...

Fay blue er det fineste som GG har kommet med spør du meg:) jeg skal avgårde å få kjøpt noen kopper, sel om det bugner avv det allerede.... God helg:)

Frk.Vatland sa...

Hei:)
De er helt nydelige! Har også selv lyst på GreenGate serien, men har ikke tatt meg råd enda...men jeg en tilgodelapp:)For jeg har egentlig handlestopp også(man bare en liten spisestue trenger vi kjære:) hehee....varte ikke så lenge her.
Så gøy med bursdag da blir det noe nytt på deg snart:)

Ha en fin dag videre!

Klem og smil fra Brit Olaug

skrolveig sa...

Åååå! Det var et fint servise!! :) Sånn ønsker jeg meg også.

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Det var det fineste mønstret jeg har sett fra GreenGate...
Mamman din blir nok fornøyd!

Ha en fin helg
klem

Unknown sa...

Slike kjøpestopper er akkurat sånn som jeg liker de...
"Jeg har kjøpestopp, men det KAN gjøres unntak"...lissom... hehe...

Jeg var ikke så begeistret for disse "rare-koppene-uten-håndtak" til å begynne med... likte bedre kaffe latte koppene (de høye som minner om kjøkkenglass...) Men nå, når jeg skulle lage meg en kopp latte fant jeg ut at det var perfekt høyde til kaffemaskina vår... Lattekoppene fra GG og kjøkkenglassene våre er nemlig litt for høye, og da må jeg steame melk i en lavere kopp, helle over, oså blir det igrunn litt masete ;-)
Men disse var perfekte i høyde, og størrelse, så disse skal det samles flere av.... Har 2 nå, den ene er fylt med påskeliljer, så den kan ikke drikkes av på en stund ;-)

God helg til deg og dine Hilde !