søndag 20. mars 2011

Gardiner i stua


For noen dager siden monterte Mannen og jeg gardinstenger og hang opp gardiner i stua. Wohooo! We applaud ourselves! Føler oss veldig flinke som har strøket av noen flere ting på den uendelige to-do-lista vår. Jeg syns det ble så koselig med gardiner, og er strålende fornøyd, selv om de er like hvite som veggene våre og ikke stikker seg så veldig ut fargemessig. Kjedelig vil noen kanskje mene. Jeg syns de er perfekt! Tekstiler gir god varme til et rom og demper klang og lyder. Kunne ikke tenke meg en stue uten gardiner.

Vi har kjøpt gardinstengene våre hos Kid Interiør. Ingen upris på dem, de er lette å montere og er fine å se på. Gardinene er de samme jeg hadde i tomannsboligen. De heter Wilma og er fra Ikea. Vi hadde akkurat mange nok som var ferdig lagt opp. Fins det noe kjipere enn å legge opp gardiner egentlig? Glad jeg slapp å gjøre det! Strykingen var ille nok. :)

Jeg er frisk og rask igjen, og vi har hatt superkoselig vennebesøk her, både i går kveld og i dag. Nå begynner forberedelsene til jeg skal reise på tirsdag, med klesvask, pakking, planlegging, litt baking som resten av familien kan kose seg med mens jeg er på tur, osv. I morgen skal jeg til tannlegen. Huff og huff. Gleder meg bare til å få det overstått rett og slett. Tviler på at jeg har noen hull, men likevel. Ugg!

I kveld fikk jeg en kjempekoselig overraskelse av min gode mann og skjønne barn. Behold: BURSDAGSPRESANGEN BLE OVERRUKKET! Den o´store 30-årspresangen! Og gjett om jeg ble glad! For det første har jeg ikke bursdag før på onsdag, men siden jeg reiser på tirsdag fikk jeg den i dag. For det andre hadde jeg aldri trodd at jeg skulle være så heldig å få et nytt objektiv til kameraet mitt. Jeg fikk en fantastisk linse: Canon EFS 17-55mm f/2.8 IS USM. Det er et lyssterkt objektiv som tar gode bilder selv med dårlige lysforhold. Perfekt for en interiørblogger som sliter med dårlig dagslys hele vinterhalvåret. :) Jeg er så heldig, og veldig glad nå. Gleder meg til å øve mer på å fotografere.

Tusen takk til alle dere som har lagt igjen så fine kommentarer til meg i det siste. Glad for å ha så koselige lesere som dere. Stor internettklem til dere alle sammen! 

god søndagskveld

15 kommentarer:

Linda - HJERTEHUSET sa...

Gratulerer med både gardiner og kamera objektiv.
Har fulgt bloggen din en stund nå og kjekt å se at det sakte men sikkert blir ett hjem:-)
Ønsker meg også nyrr kamera, ser at bildekvaliteten ikke blir helt topp med mitt canon ixus 75....
Klem Linda:-)

Britt sa...

Jeg synes det var herlige gardiner, jeg har selv hvite gardiner og lyse vegger, gir et florlett uttrykk. Jeg liker forressten spisestuestolene dine veldig godt!

Klem fra Britt

Pink lady sa...

Så flott det ble med gardiner i stua deres.

Jeg må bare si gratulerer med dagen til deg på forskudd. Herlig å høre at du har fått en flott bursdagsgave- vel fortjent!

Ønsker deg en riktig god tur!

Klem Pink lady

ANETTESHUS.COM sa...

Fiiine gardiner!! Gratulerer så mye med dagen - litt på forskudd:)

Håper denne uken blir super!!

STOR klem
Anette:)

Margrethes hus og hage sa...

Så koselige gardiner :) Tekstiler luner veldig, og jeg kan heller ikke trives uten gardiner, men synes det kan være fint hos andre :)
Og stryking er kjedelig, her er den jobben overtatt av min bedre halvdel. Det synes jeg er helt greit ;P

Go bursdag til onsdag :) Fott pressang du fikk :)

Unknown sa...

nice!
vi har og wilma, i loftstuen, lyse og lette!
vakkert ble det!

Minestrikkegleder sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Minestrikkegleder sa...

Det er lekkert med hvite gardiner som slipper lyset inn. Stolen og bordet ditt var også lekkert.

Ha en fin bursdag på onsdag, og kos deg med ny linse

Whitebite sa...

sååå fint det ble! jeg må neste le..for vi har så lik smak!
jeg har akkurat de samme gardinstengene i flere rom! synes enkle og fine gardinstenger er vanskelig å finne! men Kid har skjønt det;o)

Pia sa...

Vi har da det motsatte - gardinstenger fra IKEA og gardiner fra KID;)
Grattis med nytt objektiv!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Har samme gardinstang sjøl☺ Og nokre gardiner som ligna veldig på dine☺☺

LITT AV EIN BURSDAGSPRESANG!!!☺ Heldig☺☺

Klem M♥

Jorid + NOE Blog sa...

Så FINT det ble ;) Og grttis med presang, gled deg til å leke!

KLEM

Bustenellik sa...

Gratulerer med ny linse, og med den store dagen på onsdag : )

Gardinene ble veldig fine. De utgjør liksom alltid prikken over i'en i en stue : )

Karma sa...

Grattis med gardintenger! Alltid lett å utsette sånt... Og tannlegen, ikke nevn det en gang. Jeg skal dit i starten av april, men gruer meg allerede... sukk!

Klem Kaja:)

skrolveig sa...

Fine gardiner!!! Gleder meg til å se dem i bursdagen!