tirsdag 15. mars 2011

Heller nye GreenGate-kopper enn frisørtime!

Av mangel på nye bilder blir det enda et gjenbruksbilde på bloggen i dag. Ranunkler er høyt oppe på min liste over favorittblomster. Men jeg har funnet ut at de dessverre er veldig vanskelige å holde når man kjøper dem som potteplante.

I dag har jeg vært hos frisøren. Det er godt over et halvt år siden sist, så det var i grunn på tide. Tørre, slitte tupper har nå blitt spenstige og sunne. :) Siden jeg har langt hår går jeg sjelden til frisøren. Men hver gang jeg har vært der lover jeg meg selv at det ikke skal være så lenge til neste gang. Vi får se hvordan det går. Når jeg vurderer frisørtime er det nemlig sånn at det er så mange andre ting som jeg heller blir fristet til å kjøpe. F.eks. noen nye kopper fra GreenGate. Hehe. Tipper det er noen av dere interiørdamer som kjenner seg igjen der. Eller har du noen andre ting som du dropper å kjøpe eller kjøper mindre av for å heller bruke pengene på interiør?

Legg igjen en kommentar på det i kommentarfeltet, eller send meg en mail, så kan jeg samle det til ett innlegg. Hadde vært morsomt å se hva de interiørfrelste dropper å kjøpe for heller å bruke pengene på kopper og skåler. :)

fin tirsdag

14 kommentarer:

Unknown sa...

hehe, fin overskrift!
håret kan vi klippe selv;)

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Hej1

Må indrømme at jeg nok tænker ligesom dig.
Hellere Greengate end frisør og nyt tøj.
Men når så jeg skal til fest, skal jeg fare rundt og lede efter pænt tøj til festen og derfor ender det tit med et panik køb, som jeg kun har på den ene gang.
Så er det jo meget nemmere at købe noget nyt Greengate hi hi ...
Knus Fra Susi en stor Greengatefan..

Bettum Villa sa...

Jeg er vel typen som dropper å kjøpe skåler og kopper. Og sparer heller pengene til loppemarkeder. Der har jeg funnet noen av mine favoritt kopper og det bare til 10-20 kr. Da blir jeg happy og slepper unna dårlig samvittighet.

Klem Madelén

PS: Skal til frisøren i morra.

Ragnhild - Kunsten å elske sa...

Jeg er også av typen som går altfor sjelden til frisøren, av den enkle grunn at jeg er livredd for at det blir klippet for mye. =P Resultatet er hver gang at jeg venter så lenge at det er grusomme mengder slitte tupper og håret selvsagt må klippes altfor mye (i mine øyne).

Klem Ragnhild

Anonym sa...

Hehe.. sitter og ler litt for meg selv, for jeg kjenner meg veldig igjen.
jeg har ofte falt for fristelsen til å dra på kremmerhuset, eller kjøpe andre fristende ting i stedet for frisør time :P
Nå som jeg har fått kortere hår, så må jeg til frisøren litt oftere for å holde det ved like.
Litt enklere med dere som har langt :)

Ha en super dag :)

Klem Ida

InstatreffNorge sa...

Hehe.. jeg går til søskenbarnet mitt som er frisør og da får jeg farget og klippet litt billigere enn hos andre.. men likevel, det koster å gå til frisøren hver 6. uke (slik jeg må, som ikke er ekte blondine). Nå har søskenbarnet mitt mammaperm, og jeg farget det selv her om dagen..Oj! jeg sparte mange penger.. ikke like fint, men fortsatt penger til GG spart:)
Jeg må innrømme at jeg dropper den årlige tannlegetimen hvis jeg ikke har noe vondt. Det koster jo masse interiørpenger å gå dit;)

Hihi:)

Kos deg, klem

Christina Mari sa...

Kjenner meg igjen. Tar frisørtimen neste måned istedefor,så blir det et par green gate kopper nå.. Å slik surrer månedene avgårde..Hihi..
Ha en god kveld.
Klem Christina

Janicke sa...

JEg er vel mer typen som "glemmer" å gå til frisøren. Jeg klipper meg alltid på imouls, og har de ikke time akkurat der og da, så venter jeg til neste gang jeg får ånden over meg. Det går en stund mellom hver gang med andre ord. Sånn er det med langt hår...hehe.
Har forsøkt å være både korthåret og moderne med avklippet lugg, men det funker bare en liten stund!
Ha en strålende kveld! :D

Mie fra Mies Mirakler sa...

Eneste gangen jeg har vært hos frisøren siden før datteren min ble født i oktober 2008 er når de hadde et veledig loppemarked i salongen til inntekt for en liten jente med kreft. (Det var et av mine aller første blogginnlegg, om de tingene jeg kjøpte på den loppisen, bla. et dartspill til 7åringen som jeg først senere oppdaget hadde "strip and drink"-dart på baksiden, hehe.

Nå er det 2 og et halvt år siden sist jeg brukte penger på frisør (farger selv hjemme sånn av og til, har langt hår så det får fortsette å vokse vilt til jeg får bedre råd.) *♥*

Monica sa...

Hehe, kjenner meg svært godt igjen! :) Kjekt med langt hår, da trenger man ikke klippe det så ofte :)
Jeg sammenligner nok litt for mye mot nye kopper... Et interiørblad koster f.eks. nesten det samme som en GG lattekopp! Da vil jeg heller ha koppen, inspirasjon kan jeg jo finne i en blogg :)
Klem fra Monica

Frk.Vatland sa...

Hei:) Kjenner meg veldig godt igjen!

HA en fin kveld!

Klem og smil fra Brit Olaug

Hjemmekjær sa...

He he, var som om jeg skulle skrevet det selv;D
Frisør er veldig nedprioritert her, til fordel for annet lekkert interiør:D Men jeg MÅ snart!! Har langt hår, men striper det, - hvilket skulle blitt gjort for en stund siden.....

Tonje Skarpsno sa...

Hihi...det er nok ingen ting jeg ville gi opp for å kjøpe interiør :( derav et veldig kjedelig hus med lite spennende krimskrams. Men klær og smykker og vesker og sko...helst vintage, DET gir jeg gjerne opp hele ferien for å kjøpe :D

Ruter & Hjerter sa...

Ler:) Det er akkurat sli jeg og tenker ang interiør... AVHENGIG tror jeg ordet er...