søndag 12. september 2010

Ting på badet

I dag vil jeg vise dere litt mer baderomsgarnityr som nå har kommet på plass. Vi har ikke fått lys enda, så det blir litt jalla blitsbilder her. Lurer du på hvor tingene er kjøpt kan du trykke HER.


Tusen takk for alle koselige hilsener og lykkeønskninger her i det siste. Jeg har dessverre ikke tid til å skrive tilbake til dere alle, for nå er det pakking, flytting, vasking og montering (random rekkefølge) som står på plakaten. Men hver og en blir satt stor pris på, og jeg er takknemlig for at så mange tar seg tid til å skrive noen ord til meg.


Midt oppi vårt flytteliv så fikk vi i dag en trist melding om at noen av våre naboer var i en trafikkulykke i går. Datteren deres på 5 år er hardt skadet og ligger på sykehus. Det får en til å stoppe opp og tenke gjennom hva som egentlig betyr noe her i livet. Til syvende og sist er det ikke hus eller ting eller bil eller båt. Det er menneskene rundt oss som betyr noe. Våre bønner går til naboene våre i dag om at alt skal gå bra.

Ta vare på hverandre!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!!!

Fast leser av bloggen din, men har ingen blogg selv. Er også midt i hektisk byggefase, og finner MYE inspirasjon her på bloggen din! Kjenner meg igjen i mye av det du skriver, har nemlig to gutter, storebror på 3 år og lillebror på 17 mnd, så det er travle tider!

Flott bad, men er nysgjerrig på hva slags innredning dere har valgt. Vi blir ikke enige med oss selv. Har Lidingø kjøkken fra Ikea, men baderom er ekstremt vanskelig..... Tips mottaes med STOR takk:)

Lykke til med utflytting og innflytting!

Gleder meg til fortsettelsen!

Klem fra trøndermamma-husbygger-samboer-sykepleierogaltmuligmann:)

Fru Andersen sa...

Heisann!
Liker så godt å titte innom her til deg. Gøy å følge ferden mot nytt hus.
Håper alt går godt med den lille nabojenten!
Ønsker deg en god søndag videre!

Hege sa...

Uff ja hørte om ulykken på nyhetene - krysser alt jeg har..!
OG fint blir det i nye-huset:-)
ha en fin start på uken,
klem Hege.

Unknown sa...

Hei anonym!

Vi har valgt å bruke Ikea kjøkkeninnredning som baderomsinnredning og bestilt vasker og blandebatterier på nettet. Skal prøve å få tatt ordentlige bilder og legge det ut i morgen så du får se.

Baderomsinnredning er et kapittel for seg selv! Vi fant ikke noe vi virkelig likte som var i en prisklasse vi kunne ta oss råd til. Men er veldig fornøyd med sånn som vi valgte å gjøre det.

Lykke til med husbyggingen dere også! :)

Franske drømmer sa...

Lykke til med siste innspurt av pakking, utvasking og flytting!! Spennende tider dere har foran dere :-)

Tragisk den ulykken.. Hørte om det på nyhetene.. Det setter ting litt i perspektiv, når slikt skjer! Håper inderlig det går bra!

Klem

Alberte sa...

Dette kommer til å bli så bra. Tusen takk for tips av levarendører!
-♥-
Jannicke