tirsdag 14. september 2010

Tomt hus

Nå sitter jeg her i trappa (fordi det ikke er noe annet å sitte på her lenger) i vår tomme tomannsbolig og tenker over hvor heldige vi er som har så fantastiske venner og familie som stiller opp for oss. Vi har hatt hjelp i hele dag med å pakke ned resten av huset, få det ut i alle bilene som vennene våre har stilt opp med, og bært inn i det nye huset. Vi kunne aldri klart dette på så kort tid alene. Det er godt vi har hverandre. Dårlig mobilbilde dette her, men her får dere stemninga akkurat nå. Tomt. Men deilig. Jeg har klart å forstue lilletåa mi i dag, men er lykkelig likevel. I morgen overnatter vi i det nye huset for første gang!

Smil!


18 kommentarer:

Christina Mari sa...

Gratulere! Å lykke til med overnatting i det nye huset. Blir nok kjempe herlig.
Ha en flott kveld.
Klem Christina

perler på en snor sa...

Jeg får helt sommerfugler i magen på deres vegne når jeg tenker på at dere flytter inn i morgen.
Det blir stor stas!:)
Ha en fin siste natt i "gamlehuset"
Klem:)

Sommerlyst sa...

Ååå så spennende! Så spennende å endelig skulle sove i det nye huset!

Dere får det jo såååå flott!
kjøkkenet er bare nydelig!

mimmi-leone sa...

Lykke til med nytt hus, en ny og spennende tid i møtet.

Hilsen fra mimmi-leone

Dronning Maud sa...

Så gøy!! Spesielt kjekt den første natta i nytt hus:)

Hege sa...

Må være en herlig følelse å kjenne på det at dere nå er i mål.
Grattis så masse. Og lykke til med 1.overnatting.

Hege

Mona Christin sa...

Å endelig. Men samtidig litt vemodig, kanskje. Gode venner er uerstattelige. Dere får ta en skikkelig innflytningsfest for alle sammen.

Gleder meg på dine vegne.

Klem Mona C

Anonym sa...

hgxlnbpsfacrshdxnlwa, justin bieber baby, ggmpdee.

aase sa...

Gratulerer med innflytting. Da blir det vel snart fest i et vakkert og nytt hjem da!! Tenk så deilig!!

Døra deres er bare råfin, fargen er utrolig flott.

Jeg tror isbitmaskinen er det eneste dere kommer til å savne, plassen i sidebyside er jo ikke no å skryte av da....synes de er smale jeg. Sikkert ikke mye mindre plass i dette lekre nye heller.

Gleder meg til bilder av nypyntet hus om litt.

Fru Luna sa...

Jeg får en liten klump i halsen når jeg ser det tomme rommet :P For snart er forhåpentlig min leilighet også solgt og tom for møbler... Det har vært fint å følge med på hele flytte-, bygge- og salgsprosessen deres, og tatt med tips og råd derfra.
Får du også en rar følelse når du er i den solgte boligen? Jeg kjenner en blanding av tomhet og tristhet i forhold til at vi ikke lenger bor der, pluss litt spenning i forhold til om hvordan leiligheten blir mottat på markedet...

Lykke til med den siste innspurten av flyttingen og sov godt i det nye huset i kveld :)

Klem Linda

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Godt med gode venner ting går fort når man er flere!!Blir gøy med første natta i det nye huset,lykke til!!Klem LInda:)

thea.e sa...

Gratulerer med flytting og ferdig hus. Et nydelig kjøleskap dere har valgt. Falt helt for det :)

Karin sa...

Hei,lykke til med nedpakking å utpakking. Slitsomt å flytte med spennende,det er rene julaften når man skal pakke opp igjen syns jeg da.Så masse fint du viser,dere har god smak må jeg si.Likte dørhåndtaket og peisen deres var nyyydelig.Lykke til framover.

Trollmora sa...

åååå så deilig en følelse å være i sitt eget hus sant?
Jeg er forresten totalt forelsket i kjøleskapet ditt! :)

I dag bruker jeg pc-tiden min på å besøke alle dere som jeg er innom å leser hver eneste kveld på sengekanten via mobil og som jeg har på bokmerke-lista mi :) Jeg orker ikke legge igjen kommentarer med mobilen så jeg bestemte meg for å bruke pc i dag for å legge igjen et lite "hei" og i alle fall fortelle at jeg er ivrig leser av bloggen din! :) Jeg sjekker hver kveld etter oppdateringer og jeg koser meg fælt, enten fordi jeg blir underholdt, inspirert eller en kombinasjon av begge :)
Jeg ønsker deg en fin dag og supre bloggdager fremover :)

Guro / MacMatre sa...

Så spennende! Endelig er dagen kommet!
God bedring med tåa, og lykke til med utpakking i dagene som kommer. Det er jo det kjekkeste med hele flyttingen det - å pakke ut og sette alt på plass i sitt nye element!

Vi flytter inn i nytt hus om halvannen uke :)

Ha en fin dag!

Idun // Breidablikk sa...

så rart å se stuen deres uten møbler!! lykke til i neste kapittel av livet deres! Gleder meg til å se ny-huset bebodd! :)

*klem*

Ruter & Hjerter sa...

Grattis! å dsom jeg glder meg til å se huset:) lykke til:) klem klem

Husmori sa...

Hei !
Først må eg sei du har ein kjempefin og inspirerande blogg! Det var mannen min som fann den i dag pga me, dvs eg vil gjerne ha retro Smeg kjøleskåp. Og eg kjende meg att i kvart eit ord du skreiv. Tusen takk for god hjelp <3 no skal det bli eit slikt fint Goronje skåp som du har i det nye kjøkkenet vårt :-) lykke til vidare med familielivet i den nye heimen dykkar.
mvh Karin Vatne