tirsdag 7. september 2010

Bedre bilder av lysbryterne

Her kommer litt bedre bilder av lysbryterne våre enn det forrige innlegget der jeg viste dem. Klikk på linken hvis du vil ha informasjon om hvor de er fra.


Vi har både dimmere, vippbrytere og termostater. Man kan også få vridebrytere hvis det er ønskelig. 


Nå skal jeg og jentene ha oss en tur på bruktbutikken.
Tjolahopp!

5 kommentarer:

mali-mo sa...

Vi har de samme bryterne på kjøkkenet vårt, ikke helt like da, men samme merke. Vi har gammeldags vribryter, og dimmere pluss stikk-kontaktene. Skal bruke samme serie nå når vi tar gangen, og etterhvert har vi vel fått skiftet dem ut i hele huset ;)

Ha en flott dag!

Unknown sa...

De er bare stilige de bryterne der altså...
Kos dere på Brukten, det er gøy:)

Klem Line

Gammel stil sa...

Kjære Jordbærpiken:)

Vi sitter her og tørker tårer, for vi har akkurat lest det skjønne innlegget litt under her.. Du er utrolig tøff, og du er en utrolig god mamma! Vet du hvorfor? Fordi du TØR å være ærlig! Du tør å vise at alt ikke er helt perfekt!! Det er ikke mange som tør det!! Vi selv har ingen barn, men jeg tror nok at mange vil føle det som du har beskrevet det.. Tror ingen kan beskrive det så godt som du gjorde i innlegget litt under!! Nei, dette var så utrolig fint, så nå kårer vi deg til den BESTE bloggeren vi har opplevd siden vi kom inn i blogglandia for en måned siden!:)

Vi legger deg til som følger med en gang!! Håper alt er bra med deg?

Stor klem fra oss:)

Hege sa...

Falt pladask for disse bryterne...God smak,ja det har du hvertfall :o)

Tomines hjem sa...

søteste deg.. den ene dagen er du lei deg,.. og den neste så ser du... da var det meg... spre gjerne ordet... jo flere jo bedre!!

tusen takk
stor klem!!!