lørdag 11. september 2010

Jeg pakker meg ut


Så er vi i gang med den seriøse nedpakkingen av det som har vært vårt hjem de siste fem årene, våre barns første hjem og det første huset vi har eid selv. Jeg innrømmer gjerne at det er en god følelse. Helt klar for å gå videre i livet. :)

God natt!

16 kommentarer:

Gammel stil sa...

Det er sikkert en herlig følelse! Men, samtidig er det kanskje litt rart også? Dere har jo bodd der noen år:) Men, det skal jo bli kjempegodt å endelig flytte inn i drømmehuset:) Lykke til, vi tenker masse på dere, og håper det går smertefritt!!:)

Stor klem:)

hobbyvimsa sa...

Hei igjen!!Lykke til med pakkingen!!Vi har bodd i drømmehuset vårt i 2 mnd nå,er masse jobb du er igjennom nå som jeg vet alt om,men snart kan du sette deg i god stolen å bare nyte.Gleder meg til og å høre om fortsettelsen..Klem Linda:)

Unknown sa...

Gratulerer! Endelig... dette blir BRA!

Kos deg med å innstallere dere i flott, nytt hus!

Klem Line:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Enjoy! :) Kos deg masse, og kos deg enda mer med å pakke deg ut av eskene igjen :)))

englemor sa...

Høres herlig ut!!! Kos dere med innflytting i deres nydelige hus! Gleder meg til å se hvor flott dere får det ;-)

Klem fra Hilde

Mona Christin sa...

Hei.

Dere skal være glad for utrenskningen dere gjorde før visning. Nå blir det mye lettere å pakke ned, selvom det er kjedelig og slitsomt likevel.

En æra er over og dere starter friskt på en ny.

Lykke til.

Klem Mona C

MissMette sa...

Å, så spennende :) kos deg masse med pakking og oppakkingen :) og godt å få hjelp til vask av hus... Gleder meg til å følge deg videre i det nye huset deres. Ha en riktig god natt og en super søndag, klem fra Mette

Elisabeth, innerst i veien sa...

Lykke til med pakkingen. Sånn pakking kan være slitsomt, man har jo så mange ting, men man får i alle fall oversikt over hva man har og kanskje dukker det opp noe man hadde glemt man hadde? ☺

Balke gård sa...

Nå er det klart for innflytting snart, tenk det1 Så moro, og at du ahr blogget og kan sette deg ned en stille kveld når alt er på plass og se gjennom "byggebloggen"! Jeg ahr bygd meg nytt hus en gang, men blogget ikke og har heller ikke så mange bilder derifra, synd..

Nå har håndtakene kommet, men uten deksel mellom dør og håndtak... Og så må jeg ha lange skruer til de dørene som ikke er gamle og har store hull. Fikk du dette med? eller tror du jeg må betale for dette? Var jo deksel emd på bildene...:-(

NYDELIG dør, og ja, du finner blank krom til resten. NYDELIG farge! Klem

Anonym sa...

Hei! vi er også i straks i startgropa til å skulle vaske ned og flytte inn! Jeg fikk sommerfugler i magen av å sjå bilde av pappesker og møbler som venter på å få sin plass, hihi:-) Det er ei spennende tid, for det er et steg videre i livet!:-)
Ha en god innflyttning!
Klem fra Kristin.

Karma sa...

Gleder meg massemasse til å se mange herlige bilder fra ditt nye hjem. Synes selv det er kjempe morro å flytte... Ja det er litt mas, men det er jo så spennende!!! God pakking:)

Søndagsklem Kaja:)

Karma sa...

Gleder meg massemasse til å se mange herlige bilder fra ditt nye hjem. Synes selv det er kjempe morro å flytte... Ja det er litt mas, men det er jo så spennende!!! God pakking:)

Søndagsklem Kaja:)

Emmas Verden sa...

så gøy!!!
spennende..gleder meg til å se ;))
masse lykke til :)
klem Anne♥

Anonym sa...

Så flott dere får det i det nye huset!!
Og vi gleder oss til å ta over "gamlehjemmet" ;)
Lykke til med siste innspurt:)

by BeaTell sa...

Nå nærmer det seg virkelig altså!!! Lykke til med pakkingen!! Er mye jobb, men alt blir nok verdt det når dere sitter veletablert i den nye stua deres!!!

klem

Unknown sa...

Anonym 1: Ja, det er spennende å flytte. Føle at man begynner litt på nytt. Lykke til dere også!

Anonym 2: Det blir stas å overlevere huset til dere på fredag. Håper dere får det bra her. Det har iallefall vi hatt. Rosene i hagen er vakre nå! :)