torsdag 9. september 2010

Vakre Norge

Jeg har vært på en overnattingstur med jobben på et koselig leirsted på fjellet. Det er så sjarmerende å måtte stoppe bilen fordi veien er full av kuer. Jeg syns kyr er fine dyr. :)

Her har vi sjefen.


Kjæresteparet. Ho mor kommer luntende litt etter de andre.
Dette er så norsk at jeg blir rent nasjonalromantisk her jeg sitter.

I går var vi en liten gruppe som gikk en kjempefin fjelltur. Vakker utsikt over sunnmørske fjell og fjord. Jeg og en kollega svømte senere på dagen fra øya på det lille vannet og over til land. Jeg trodde ikke jeg kom til å orke det, men det gikk veldig bra, og det var friskt og deilig. 


Koselig å komme hjem igjen til disse frøknene. Det har vært så fint vær her i det siste, og da er det deilig å spise ute. Krakkene på bildet er fra bruktbutikken. De skal gjennomgå en makeover når jeg får tid til det, også skal de få ha en hver på rommet sitt.

Anna har blitt så flink til å prate i sommer, og gjentar det meste av det vi sier. I dag ville jentene ha yoghurt til kveldsmat, eller "kukuk", som Anna sier. Det hadde vi ikke, og det var rene krisetilstanden her i noen minutter. Da var det godt at pappa var hjemme og kunne late som om han snublet over stuegulvet. Slår aldri feil, det er like hysterisk morsomt for dem hver gang. Jeg gleder meg til vi får tid til å være mer sammen som familie. Ikke lenge igjen til vi flytter inn nå! :)

tjolahopp

9 kommentarer:

Hege sa...

Så herlig bilder av kuene,hehe!
Ikke ofte man ser de tusler midt i veien her nede hvertfall.
Å jeg er skikkelig imponert over svømmeturen din,det skal du være stolt av :o)

Hege

Unknown sa...

Norge er vakkert ja, helt enig med deg ♥ Og så kos og møte på kyr på veien...:))
Så gøy med overnattingstur og bading da, sikkert godt og få en slik bare-meg-selv-dag innimellom, hihi, og det er ALLTID veldig deilig og komme hjem igjen:)

De krakkene blir nok fine, spennende og se resultatet:)

Hehe, måtte le godt da jeg leste om pappa`n som snublet, så liksom for meg jentene dine som skrattlo... hihi er så artig med slike ting ♥

Klem Line

ELLEMELL sa...

vakre stemningsbilder fra vårt flotte norske land!

gleder meg til å se puff-forandringen!

imorgen skal jeg på kurs... håper det blir bra!
klem ellemell

tonje boganes sa...

Herlig stemning i bildene fra fjellet. Og søte jenter du har!
Tonje

Mona Christin sa...

Flotte norske bilder. Herlig å se. Jeg synes det norske gradvis blir utvisket og det er kjempesynd. Vi må kjempe for det urnorske og tradisjonsrike. Det er tross alt Norge vi snakker om. Et land de fleste andre land synes er eksotisk pga tradisjoner og de gamle verdiene. Dette var ikke ment politisk, bare jeg som nyter litt av nasjonalromantikken du nevnte.

Lykke til i nytt hus. Nå er det like før. Gleder meg på dine vegne.

Ha en fin dag.

Klem Mona C

Mona Christin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mona Christin sa...

Bare jeg som sletta den ene kommentaren. Fikk inn to stk.

Gammel stil sa...

Nyyydelige bilder:):) Helt enig med deg, ble rent nasjonalromantiske vi også!! Så utrolig søte døtre du har!!:)

Det så utrolig fint ut på fjellet.. Hvor var dere?:)

Klem:)

Livet på Bakkerud Gård sa...

Flotte bilder av flotte Norge!! Du har vunnet trøstepremie i give awayen min, så hvis du sender adressen din til meg på tinegul@hotmail.com, så får du en overraskelse i posten!

Klem Tine