torsdag 25. mars 2010

Prinsessepusekattballerina

I dag er det karneval i barnehagen til Ida. Ida og jeg snakket om det for en stund siden, og da hadde hun bestemt seg for at hun ville være pusekatt. Det passet jo fint, siden vi hadde litt pusekattutstyr hjemme.Men i går da hun kom hjem fra barnehagen hadde hun ombestemt seg og ville være prinsesse i stedet, for det var det noen av de andre jentene som også skulle være. "Å nei", tenkte jeg. Vi har ingen prinsessekjoler, og jeg hadde veldig lite lyst til å reise ut og kjøpe en. De som fins er enten veldig glorete (det er vel det som gjør dem morsomme også) eller veldig dyre.
Så vi ble enige om at hun skulle gå som en prinsessepusekattballerina. Jeg fant frem restestoff fra gardiner i kjelleren og sydde et prinsessepusekattballerinaskjørt med hale. Jeg brukte hele kvelden i går på å sy det, så hvis jeg skulle regnet timepris hadde det blitt et dyrt skjørt. Dyrt og veldig, veldig skjevt...Men min lille prinsessepusekattballerina var veldig fornøyd da hun fikk på seg kostymet sitt i dag tidlig. Lillesøster ville også være pus. Hanskene, masken og skoene til Ida er fra H&M, puseørene og masken Anna har på seg er fra Ikea. Alt dette hadde vi fra før, det eneste "nye" er skjørtet jeg sydde av gardinrestene mine.Tusen, tusen takk for alle de skjønne bursdagshilsnene jeg fikk på tirsdag! Dere gjør meg så glad! Jeg rakk ikke Emmas Verden på bursdagen, så det har jeg store planer om å rekke i dag når Anna våkner. Gleder meg. Ellers er våren på vei for fullt, og det kjennes fantastisk deilig å gå på bar asfalt og se gress og jord igjen. Herlig!

Ha en feiende flott dag!

18 kommentarer:

Elis@beth sa...

Så skjønne jenter! Artige kostymer-det trenger ikke å bli så dyrt! I barnehagen der lillejenta mi går får de ikke lov å ha med seg utkledningsklær-personalet kler de ut-genialt syns jeg!

Grattis med dagen du hadde! Kos deg på Emmas verden!

Klem :-)

aase sa...

Næmmen så nydelig hun var!! Man skal ikke bruke mye penger på dyre ting som kastes fortere enn svint. Jeg blir så glad når jeg ser at folk er kreative og lager slel, jeg har for det meste gjort det jeg også. Barna liker også når mor har laget det til de!!

Nå vet jeg ikke om du driver med scrapbookning altså, ,men disse bildene er jo bare en scrappers drøm!! Du må begynne om du ikke gjøre det!!

Er egentlig rundt på en DIGER GOD PÅSKEKLEM FRA MEG runde!! Kos dere og pass dere for solen hihi!!!

Love Peace Pionies sa...

så vanvittig kult!!! du er god!
morsomt uttrykk på henne der hun står med haka litt opp:)
klemsi

rosaengler ♥ sa...

Hellandussan så nydelige to små puser... ♥

Anonym sa...

Så flink du er! Mye bedre med skjevt og hjemmelaget, enn kjøpt og glorete synes jeg :-)
Søte jenter du har.

Ha en fin dag!

Lykkeliten sa...

Å, så nydelig prinsessekatt!

Det tar litt tid å lage ting selv, men så fint det blir.
Håper hun storkoste seg i dag.

Klem lykkeliten

Jannes lille sted sa...

Så fint kostyme og nydelige jenter begge to!
Tenker det blei stas i barnehagen:-)

ha en fin dag
klem Janne Merethe

Epleskrell sa...

Hei du vakre!

Så utrolig nydelig kostyme da! Jeg er av de som elsker hjemmelagde kostymer og tjukken kommer nok til å bli offer for det. Jeg synes de man kjøper blir så masseproduserte, alle er like og så er det dyrt!

Og *dadamtatataaaaa* Jeg skal få meg symaskin!

Så stor Anna har blitt! Kjære vene jeg tenker at hun er jo så litta ennå, men...

Hadde du en fin bursdag?

KLEM

Dronning Maud sa...

Du er så heldig som kan sy:)Så fin!!!Tenk hvor stas det er å ha en mamma som syr slike klær;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så herlig pusekattballerina. Heldige hun som har en så dyktig mamma.

mi-rachel sa...

å herlighet for en skjønn prinsesseballerina.

Ruths datter sa...

Så yndig hun ble. Du er jo kjempeflink og fikk mye fint ut av gardinene.
Klem

ELIN sa...

Det er den flotteste lille pusekattprinsesseballerina jeg har sett :) Så herlig med lillesøster som også skal være med. Gratulerer så mye på etterskudd foressten. Ønsker deg en flott påske. Klemmer fra Elin

Dronning Maud sa...

Gulvnett.no-utrolig fine priser på enstav...tror vi betalte rundt 390 pr kvadratmeter...

Anonym sa...

Hællandussen så skjønne:)
Mormor

Hos Jorunn sa...

Det var da en aldeles nydelig pusekatt du har og lillepusekatten var jo veldig veldig søt hun også, da! Skjønne barn du har! Gratulerer så mye med dagen som var. Ha en strålende helg! Klem fra Jorunn

Trine sa...

SÅÅÅÅÅÅ FANTASTISK!! Dei e jo bare så vakre dei to prinsessene... Ahh... e savna dåkke og gleda me til gode klemma når vi kommer hjem. I mellomtida nyte vi livet her nede,, 34 grader i skyggen idag, så det e nesten litt varmt for Ezza, men han kosa se i bare bleien.... Gla i de!! Klem fra down under

Arnebror sa...

hehehe det bildet med ida og anna på er ubetalelig :D

kjempe koslig innlegg Hilde!!