onsdag 3. mars 2010

A

I dag var jeg hos legen med lille Anna som har vært syk siden lørdag. Hun har ikke hatt feber i dag heldigvis, så da er hun sikkert på bedringens vei. Men hun er slapp og sliten og sutrer hele dagen stakkar, så jeg tenkte det var best å reise til legen for å være sikker på at det ikke  var noe å bekymre seg for. Og det var det heldigvis ikke, så nå er det bare å vente på at hun skal bli helt frisk igjen. Det ble ingen skitur på meg i dag, så jeg får se an formen til Anna i morgen om jeg får reist på fjellet eller ikke. Nå skal jeg prøve å få ryddet litt her. Huset vårt ser ut som en kålåker akkurat nå. Boring! Håper dere er friske. Smil fra meg!


Husk min GIVEAWAY hvis du ikke allerede har meldt deg på.

10 kommentarer:

perler på en snor sa...

Så Artige bilder!:)
God bedring til vAkre lille Anna!
Klem:)

Dronning Maud sa...

Stakkars liten!!god bedring til henne.)Vi er også syke:(Maud på 7 mnd og far i huset spyr...håper vi slipper.Har heldigvis vært lite sykdom hos oss

Anonym sa...

Fin A! Håper tulla blir i bedre form fremover, trist å se de er i dårlig form når en ikke kan gi annet enn kos og trøst!
-Og lykke til med skogstad-dressen ;0)

Love Peace Pionies sa...

god bedring til Anna!!
vi er friske. i dag da jeg henta Emma i bhg stinka det spy... så dritekkelt. noen som akkurat hadde spydd. emma rett i dusjen..
håper vi slipper. værste som finnes med spysyken...

ANETTESHUS.COM sa...

Huff! Masse god bedring til din lille skatt!! Ikke noe særlig stas når barna blir syke ...

Klem klem
Anette:)

Mona Christin sa...

Hei.

Tråkig med syke barn, men best å være på den sikre siden og få det sjekket. Du får ta deg en skitur når det passer, tror ikke snøen smelter med det samme.

Håper fremgangen på huset går bra.

Klem fra Mona C♥

C ♥ sa...

God bedring til den lille.
klem C ♥

Anonym sa...

God bedring til lille Anna! her i huset har vi pause fra sykdom, og håper den varer leeenge.

ha en fin dag.

Janne Lillian ♥ sa...

God bedring til lille anna ♥

Fin bokstav :)

Ha en fin dag!!

Klem

ELIN sa...

Godt det ikke var noe alvorlig med lille Anna, men alltid best å være på den sikre siden å få den sjekket :) God bedring til henne, så krysser jeg fingrene for fjelltur. Klemmer fra Elin