onsdag 31. mars 2010

Påskekanin


I jordbærhjemmet er det ikke så mye påskepynt å skue. Jeg syns det er veldig lite påskepynt som er fin, så da lar jeg heller være å kjøpe. Jeg pynter med ulike påskeegg rundt i stua, og ellers med narcisser og den påskepynten Ida har laget i barnehagen. I år kjøpte jeg to små Mailegkaniner i snor som jeg syns er litt påskete av seg. Ida og Anna fikk hver sin, og Ida la sin elsk på den rosarutete. "Fordi den har mæst rosa." De fantes i mange andre farger og mønstre også. Mine er kjøpt på Emmas Verden.Jeg var ute og handlet tidligere i dag, og det var kaos uten like. Når butikkene holder stengt i to dager blir folk (inkludert meg selv) desperate etter å fylle opp både fryser og kjøleskap sånn at det ikke skal være mangel på noe man kanskje skulle trenge. Hehe. Jeg handlet mat i tre timer. Ja, det er faktisk mulig. Det er ikke første gang heller at jeg har brukt tre timer på å handle inn mat. Og det er noe av det KJEDELIGSTE som fins! Nå skal vi iallefall være sikret på matfronten de neste dagene. :) 

I tillegg til de tre timene i matbutikker fikk jeg handlet bursdagsgaver til vår lille, store datter Ida, som blir fire år på søndag. Tenk at det allerede har gått fire år siden vi fikk vårt første barn. Det er når man får barn man innser hvor fort tiden går! Det syns iallefall jeg. Vi skal feire bursdagen hennes på den nye hytta til svigers. Dit reiser vi på fredag, og det blir veldig koselig med litt ordentlig påskehyttefølelse. Nå hører jeg at Anna har begynt å dra ut innholdet i kjøkkenskuffene mine, så nå må jeg fyke.

Ha en ordentlig fin kveld!

6 kommentarer:

Hulda sa...

Så fine de små kaninene var da.:) Alltid noe nytt og søtt som dukker opp og frister. :) Så fint skap du har, og flotte saker i det. Mye fint fra GG, ser jeg. God påske videre. :)

Unknown sa...

Søte de kaninene fra Maileg ♥
Fine bilder du viser... vakre farger:o))
Jeg har brukt mine timer på mathandling i dag jeg og, litt av et kaos, men nå er kjøleskap og fryser fyllt opp med masse godt, og det er deilig ♥

Ha en fortsatt fin påske!

Klem Line

Ocean showroom sa...

Søte Maileg-kainer:)
Jeg handlet heldigvis mat i går, i fred og ro, bortsett fra med 2 småtroll på slep;)
God påske til deg!
Klem, Lene

Mona Christin sa...

Jeg må le. Hvis du handlet mat i 3 timer så er du jammen god. Da burde du hatt premie, spør du meg. Når jeg handler i en time, spør mannen om jeg traff noen kjente eller noe.

Enig i påstanden om at påskepynt ikke er så fint. Noe så klart, men det meste er så glorete.

Klem til deg.
MC♥

Monika sa...

sånne søte små kaniner har eg og - kjøpt uti bya ;)

litt påskepynt har kommet opp - så får vi se om det blir meir

God påske -- smil fra monika

Epleskrell sa...

Men jordbærpiken da! Handle mat er jo så morsomt!! Jeg elsker å gå i matbutikker og fundere på hva jeg skal lage og kikke på nye ting jeg! Men kan være enig i at vanlig ukehandel på rema kanskje ikke er det morsomste :)

Fine påskeharer, kunne ikke du klart å sy sånne også?
Herregud tenkt at Ida er 4 år snart... hjelpes hun skal jo snart begynne på skole jo!

Påskesuss til deg