søndag 31. mai 2009

Award

Jeg har vært så heldig å få min aller første award! Det ble jeg så glad for, for det er så koselig at noen andre enn meg selv liker bloggen min. :) Jeg fikk den først av Line som har den fine bloggen Blandet Drops, og deretter av Anita som har bloggen Bygging av Drømmehuset Vårt. Begge bloggene er virkelig inspirerende, og vel verdt mange besøk! Tusen takk, jenter! Så snille dere er. :)

Reglene for denne awarden er:
1. Kopier utmerkelsen til din side.
2. Link til den som ga deg den.
3. Gi awarden videre til andre bloggere.
4. Link til disse fra din blogg.
5. Legg beskjed til deres blogger at du har noe til dem.

Jeg velger å gi awarden videre til:

Disse bloggene inspirerer meg og gjør meg glad, og fortjener virkelig denne awarden. 

Nå er de små jordbærpikene mine og jeg kommet hjem igjen etter en to uker lang ferie hos mine foreldre på Østlandet. Deilig å være hjemme igjen, men jeg skulle ønske det var like fint vær her som det var der jeg kom fra. Kanskje i morgen. :) Ønsker dere alle en fortsatt god pinse. Nyt fridagen i morgen!7 kommentarer:

Helene sa...

Grattis med award!!

Monica sa...

Gratulerer så masse med award:) Alltid koselig å få annerkjennelse for bloggen og vel fortjent!:) Takk for koselig hilsen inne hos meg:) Den hvite kurven kjøpte jeg på et plantesalg som heter oasen hageland! tror kanskje det er flere plasser i landet? ønsker deg en fin kveld:) klem monica

Vibeke sa...

Grattis!

Innom for å ønske deg en fin start på de "normale" dagene igjen,

sommerklemmer
Vibeke

Mor og datter sa...

Gratulerer masse :-)

takk for tipset på siden vår!:-) glad for all tips man kan få!Håper du har hatt en fin lang helg. Må ha en fin og kreativ uke :-)

-dattera-

KRUSEDULL sa...

Gratulerer med award! Så kjekt at du fikk det! Fortjener du! Legger deg til listen min. Har tenkt på det lenge, men er litt treg av meg. Tusen takk for alle koselige meldinger inne hos meg:)Ha en god dag!

Husdraumen/Anita sa...

Enig! Kjenner jeg blir tiltaksløs og rastløs på samme tid når det regner. Når man først har fått smake på sol og sommer er det nedtur hver dag det regner...:/
Kanskje derfor jeg liker våren bedre enn sommer, da har jeg ikke rukket å bli vant til solen enda;)

et kjært hjem sa...

Grattis med award og takk for den du sendte til meg. Jeg ble kjempeglad :)