lørdag 9. mai 2009

Loppene får nytt liv


For noen uker siden var jeg på noen loppemarkeder og fikk med noen ting hjem som jeg planla å få malt hvitt ganske kjapt. Men ting tar tid i heimen, og det viste seg at tingene mine trengte fire! strøk tilsammen... Uansett, nå har jeg endelig blitt ferdig med malingen, og de står nede i kjelleren min og tørker. Gleder meg til å få orden på barnerommet nå og hengt opp hyllene! 


Her er noen av tingene etter tre strøk. Jeg har brukt hvit interiørmaling, halvblank oljebasert. Bilderamma skal bli et speil og få stå i gangen min på en fremtidig hylle. Kjøpte nye knotter til skuffene i hylla nederst på Tante Bruun.
Ha en god helg alle sammen!

10 kommentarer:

Karina Ballerina sa...

Å så lekkert!! Var det ikke mye jobb med den settekassen??

perler på en snor sa...

De tingene ble jo kjempefine!!
Men hvordan i alle dager klarte du å male settekassen så fint?

silje-sin sa...

Så fine ting, maling gjør virkelig underverker:) Men det er tiltak å komme i gang med det... Gleder meg til å se tingene på plass også:) Fortsatt god helg! klem fra silje.

mi-rachel sa...

fint :)

chatrine sa...

Loppene blr jo knallfine!
Når jeg tenker etter så har jeg faktisk ei slik hylle med masse små rom i på loftet. Kansje jeg skulle tatt den fram og gi den et nytt liv jeg også:)

Ønsker deg en kjempefin søndag!
Klem fra Chatrine:)

mi-rachel sa...

hei.
om det er sånn type collager som de med blomstene på du mener.....så er det super lett.
jeg bruker ikke noe redigeringsprogram...fikser det bare når jeg mekker sammen innlegget. jeg gjør bildene litt mindre(etter at jeg har lasta de opp)..så plasserer jeg dem ved siden av hverandre. du må passe på å gjøre de små nok..hvis ikke kommer de under hverandre. håper du forsto noe av dette :)

mi-rachel sa...

ikke innstilt på noen ting :)

charm design sa...

hei,så hyggelig at du stakk innom,tror ikke jeg har vært hos deg før heller.men det er jo så mange bloggere så det er ikke godt å si.Skal sette meg ned å lese bloggen din nå.Ønsker deg en super fin uke.Hilsen Heidi

etkjærthjem sa...

Så flink du er! Den nederste hylla ble kjempefin, med lekre knotter! De hadde mye på kid i ulsteinvik, men tror kanskje at det er litt utplukket nå. Jeg var helt kjempestressa på å få med meg det jeg hadde lyst på, selv om det bare var en kunde til i butikken:)Du kan nå ringe dit å høre hva de har, jeg er alltid klar for en kafètur:)

anette sa...

Nyyyydelige gamle bilder av den jenta da!!! Henne husker jeg godt fra min barndom, og har sett etter bilder av henne på loppemarkeder, men ikke funnet noen=) Heldige deg som fant hele 3 stk! :)