fredag 15. mai 2009

Emmas VerdenI går var jeg og svigerinna mi, perler på en snor, hos Anne på Emmas Verden for å kjøpe bursdagsgave til ei venninne av døtrene våre som ble fire år. Det ble jo selvfølgelig litt ekstra oppi posen med hjem. :) Kjempesøt innpakning av gaven, som inneholdt et frokostsett i tre.


Det ble i tillegg litt Green gate, noen små lykter fra House Doctor og to fine hjerter som Anne har sydd selv. Det ene hjertet skal jeg beholde, mens det andre er en gave. 
Jeg falt helt for dette skjønne hjertet med knapper i. I helga har vi fullt opplegg, så det blir ikke mye tid til blogging. I tillegg er det STRÅLENDE sol, og 18 grader ute, så det er rett og slett en skam å sitte inne (noe jeg gjør akkurat nå, smekk på fingrene). Så nå skal jeg ut i hagen og kose meg med jentene mine. Ønsker dere alle en herlig fredag!11 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Hei og takk for koselig besøk i butikken ;)Ja nå er det bare å nyte det deilige været..kos dere masse ute i sola!!!Ha en fiiin 17.mai ;)Klem Anne***

Vibeke sa...

Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg :o)
Så nydelige potteroser i innlegget under her! De var sååååå vakre...

Ønsker deg en strålende 17 mai helg!

Anonym sa...

Hei:-)
Og atkk for sist-fant deg ikke igjen, men nå skjønner jeg jo hvorfor!
Jeg har også vært i butikken Emmas Verden, er i La. av og til..!Kjempefin butikk!-men jeg bor på Østlandet...
Du har en kjemefin blogg og er som meg -ny i dette:-)
Kommer på besøk snart,ha en kjempefin helg:-)
Klem Hege.
Ps: Gleder meg til å følge hus-byggingen-du har jo en drømme-tomt!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg ! Hi hi, jo takk , vi trenger vel en smell på fingrene noen og en hver når en sitter inne og ikke ute i fint vær. Men der er jeg altså helt bestemt, jeg ER ute, basta bom :o)))))

Fine snopesaker du viser, masse flott i butikkene som frister en stakkars sjel, det skal være visst.

Ønsker deg en nydelig 17.mai.

Klem

Hilsen fra landet sa...

Nydelige detaljer da!

MeyBiMe sa...

Hallo :-)
Å så mye fint du har kjøpt deg :-)
Jeg elsker hjerter også!!!! og gjerne med knapper på :-)
Takk for hyggelig kommentar i bloggen min :-)
Ha en strålende fin 17.mai!!!!

mi-rachel sa...

så søte ting!
ha en nydelig helg.

Prinsesse Elin sa...

Nydelige ting. Jeg vurderer å begynne å samle på dette røde i green gate selv. Det er så fint. Å så kan det jo brukes til jul også. Jeg er så glad innslag av rødt i heimen om sommeren, det frisker opp det.
Ønsker deg en nydelig lørdag og en flott 17 mai. Masse klemmer fra Elin:O)

madam mim sa...

Hei! Nydelige hjerter, jeg tenkte å prøve meg på å sy noen slike selv i fremtiden - men det skorter litt på evnene :-) Så lurt det var å bruke de rosa boksene på pikerommet, det ble kjempelekkert med Tildabokstaver! Velkommen til Nib :-)

Kristin sa...

Hei!
Så flotte ting du hadde fått med deg fra Emmas Verden!! Alltid hyggelig å handle der:) Og det var en lur ide dette med å skifte bokstavene på boksene! Da kan en fornye,(...det takker en ikke nei til;)...), ute å føle at en fyller opp boder med ting og tang. Super ide!!
Ha en fin fiiin 17.mai!!
Hilsen Kristin

Ida sa...

Heihei! Så fin blogg du har! Når jeg ser så fint det ble med roser i potteskjulerne fra Kid, så må jeg jammen meg tilbake å kjøpe dem likevel!

Ha en fin helg! Klem