fredag 13. april 2012

Soveromsrydding

 
 

Denne uka har Mannen og jeg hatt en skikkelig opprydning på soverommet vårt. Så utrolig deilig! Ingen klær på gulvet lenger, og jeg får lyst til å re opp senga når jeg står opp om morgenen. Det er hyggeligere å både legge seg og stå opp i et ryddig rom, det er iallefall sikkert. Sånn vil vi ha det.

Vi maser stadig vekk på ungene våre at de skal rydde rommene sine. Men ofte har vi ikke hatt det ryddig på vårt eget rom. Jeg tror vi lærer barna best ved selv å gå foran som et godt eksempel. Så nå kan jeg fortsette å mase på dem med god samvittighet. Haha! 

Når det gjelder å ha det ryddig eller ikke hjemme, syns jeg dette innlegget hos Fru Fly er meget passende. Mange får inntrykk av at interiørbloggerne alltid har det så ryddig og stylet hjemme. Men det som er så flott med et fotoapparat er at man kan velge hva man vil fotografere. Og da velger man gjerne der det er ryddig og fint å se på. :) Ingen har det 100% ryddig i huset sitt til enhver tid. Men jeg tror sjelden at rot inspirerer, derfor rydder vi der vi vil ta bilder. Med gode rutiner hjemme, skal det ikke så mye til å holde huset i noenlunde god stand. Da trives iallefall både jeg og Mannen best.

God helg alle sammen!


hilde

4 kommentarer:

Christine sa...

jeg elsker å ha det ryddig selv, men når man er to ungdomer i en hybel så er dte vanskelig spessielt når typen ikke bryr seg stort om at det ligger sokker på gulvet og ect :P elsker hvor lyst soverommet deres er :D

Anonym sa...

Hei!

Det ble koselig og likte den rosetten i taket veldig godt:)
Ha en god fredags kveld!

Klem Merete

Gårdsjenta sa...

Deilig å ha en slik ryddesjau :)

Jeg leste også innlegget hennes, og de ifra BT. Veldig enig med fru fly. Unga her får ikke lov å hoppe og herje i sofaer, og de skal lære å rydde opp etter seg. Det handler jo ikke om å kunne få lov til å være barn, det handler jo om oppdragelse..

Men er absolutt ikke strøkent her, og det kommer det nok aldri til å bli heller, uansett hvor mye man rydder.. :P

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Så fint, med søte, røde detaljer :)

Enig enig, i det du sier..veldig få har det 100% ryddig, men skal jo tro de fleste ønsker å ha det..