torsdag 12. april 2012

Sommerblomster på lager


Nå kjennes det ut som at våren er like rundt hjørnet her på Sunnmøre. Den snøen som falt i påska er snart smeltet vekk, og takk og lov for det! I min utålmodighet etter å kunne begynne så smått ute i hagen, kjøpte jeg noen blomsterfrø på butikken her en dag. Vi er veldig glade i sukkererter, så i år skal jeg prøve å plante det ute i kjøkkenhagen min. Har gode minner fra barndomshagen der vi plukket sukkererter og jordbær og spiste mens vi var ute og lekte. Det har jeg lyst til at mine barn også skal få oppleve.

Jeg kjøpte også erteblomster, blomkarse og sommeradonis. Sommeradonis kan plantes i april, mens med de andre må jeg vente til mai. Dette er første gang jeg prøver meg på å plante sommerblomster, så vi får se hvordan det går. 

Når snøen er smeltet har jeg planer om å gjødsle plenen. Vi rullet ut ferdiggress i fjor, og nå er det i ferd med å bli grønt og fint etter vinteren. Drømmen min er en perfekt plen uten mose og ugress. Vet at det krever mye arbeid, men det er jo lov å prøve! Tar imot alle hagetips med stor takknemlighet. Jeg har liten erfaring, men stor motivasjon når det kommer til hagen min (vår). :) Det lille minuset er bekkenløsningen som jeg vagger rundt her med. Men jeg håper at hvis jeg gjør litt om gangen uten å anstrenge meg altfor mye, burde det gå bra.

Blomsterfrøene kjøpte jeg på vanlig matbutikk. 
Emaljekoppen fra Krasilnikoff er nå på halv pris hos Emmas Verden.
Ha en god dag!


hilde

3 kommentarer:

Christine sa...

jeg har veldig lyst å plante noe jeg og, men har ikke svært til grønne fingre :P Håper det går bra med deg:)

Anonym sa...

Hei!

Ja nå kan man begynne å så litt:) har akkurat satt noe selv, så får vi se på resultatet!

Klem Merete

Unknown sa...

Høres kjekt ut å plante noe.Om det er vanskelig, eller kan hvem som helst klare det?
For jeg har ikke akkurat grønne fingre... :S
God helg!
Klem m