tirsdag 16. august 2011

Syrinhortensia


Tidligere i sommer kjøpte jeg en syrinhortensia som nå endelig blomstrer. Den er så vakker med sine alveaktige blomster. Hortensia er veldig villig når de plantes ut, og de kan bli til store, nydelige busker. Jeg har en rosa hagehortensia også som kommer med nye blomster hele tiden. Kjempegøy! Jordbærplantene våre er fremdeles veldig små, men de har gitt noen få bær i løpet av sommeren. Tenkte å gjødsle dem litt så de har noe å leve på til neste år. :)


The hydrangeas in our garden are blooming now, and they are beautiful with their elvish-looking flowers. Hydrangeas are very willing if you plant them outside, and mine comes with new flowers all the time now. Our strawberryplants are still small, but they have given us a few, tiny strawberries this year. I was planning on fertilizing them so they have something to live on ´till next year. :)



hilde

10 kommentarer:

Lidyll sa...

Oi, du, så nydelig den hortensiaen var! Kjempe fin, rett og slett*smile*

God kveld til deg!
klem klem

Inger Marie - Husrom sa...

du må vente med å gjødsle til våren nå. ;) husk at plantene skal gå i vinterdvale. Får de næring begynner de å vokse og dør i stedet...
Inger Marie

Hanne Margrete sa...

Så fin blomst! Hortensia er en av favorittene mine så hvis de er lette å få til ute, skal jeg jammen prøve det neste år;)
ha en fin kveld!

Klem fra Hanne:)

Unknown sa...

Nydelig Hortensia ♥ og herlige bilder!!

Ha en fin kveld!

Klem Line

Unknown sa...

Takk, Inger Marie! Da skal jeg vente til våren igjen. :) Er det det samme med gresset? Vi la jo ferdigplen for noen uker siden, og skal ifølge oppskriften gjødsle plenen igjen nå. Men da burde vi kanskje vente med det også til våren?

Katrine Anita sa...

Det er virkelig en vakker plante! På tur til og fra jobb går jeg forbi mange hager hvor denne planten er i full blomst nå. har lurt litt på hva den heter - så fint at du kunne fortelle meg det :) ha en flott kveld. Klem

Trollmora sa...

Syrinhortenisa er helt nydelig altså! OG du har tatt kjempefine bilder! :)

Ragnhild - Kunsten å elske sa...

Syrinhortensia er en nydelig plante, som lyser opp når den blomstrer. Vakkert!

Klem

Camilla sa...

Tror jeg ville ventet med å gjødsle plenen nå ja, evt. fått tak i høstgjødsel som har mer kalium i seg.

Astrid Elisabeth sa...

Hei Hilde! Så nydelig blogg du har. Med fine bilder og gode ord :) Jeg falt pladask for jordbærbildet fra hagen, og for den nye røde koppen din i det nyeste innlegget. Har sett den på hvertfall én butikk her i Trondheim, kanskje jeg må spandere en slik på meg selv. Espen er ikke så opptatt av kopper for å si det slik! Hehe.