søndag 21. august 2011

Gullstol


Her kommer litt flere bilder av den ene stolen som vi fikk her om dagen. Blir mer og mer glad i disse møblene. De er faktisk ganske gode å sitte i, og er i god stand. Og når sola titter inn vinduene skinner de som gull. Rått!


Vi har hatt skolestart i helga, og i dag har hele skolen vært på fjelltur sammen. En herlig gjeng å gå på tur med, og ikke minst fantastisk utsikt på toppen. Jeg skal ha klassen min på besøk her på onsdag, så jeg burde egentlig rydde, men utsetter og utsetter. Det er SÅ kjedelig! Har mye heller lyst til å høre på musikk, ligge på Howardsofaen min og nyte utsikten fra stuevinduene. Så jeg tror jeg skal gjøre det en liten stund. Ha en strålende uke alle der ute!


Some photos of one of the chairs we recieved the other day. It´s quite comfortable to sit in, and it shines like gold when the sun peeks through the livingroom window. Yesterday was the first day of school for our students, and today the whole school went hiking in the mountains. A great trip with wonderful people and a fantastic view at the top. Have a good week everyone!


hilde

7 kommentarer:

mali-mo sa...

Ikke bare meg som har fåt et gammelmøbelkupp i hus ser jeg ;) Den der ligge-på-sofa-planen din hørtes herlig ut. Tar og følger den jeg og! God ny uke!

Sommerlyst sa...

Synes de stolene dine er helt fantastisk! Digger fargen...

Kos deg på sofae - høres ut som den beste planen!

Klem

Fru Fryd sa...

Håper du har hatt en fin kosestund på sofaen i ettermiddag. Stolene som du har fått er kjeme flotte og deilige å sitte. Mine foreldre har slike, og nå når de skulle flytte i leilighet vurderte de å gi dem til fretex. Siden jeg ikke har plass enda til dem, så klarte jeg å overtale dem til å beholde dem. Har en framtidig plan vet du;0) Kos deg med kuppet og god uke til deg:-)

KROnPRINSESSENE sa...

Så nydelig stol og heldige du :)
Ikke rart du er glad for å ha fått den i hus...
Ønsker deg en flott uke!
Klem May Helen

Unknown sa...

Så fiiiin stol!!
Og så herlig at den skinner som gull ♥

Ha en finfin mandag!

Klem Line

Marianne sa...

Kjempeflotte stoler!!

Lindas Lille Leilighet sa...

Stolen der var bare helt fantastisk fin!:D Drømmer om sånne stoler:)