tirsdag 30. august 2011

PrøveprosjektI oktober i fjor kjøpte jeg dette bordet på loppemarked. Tidligere hadde vi et Ikea-bord her, men jeg har egentlig angret på det kjøpet fra første stund. Bord med glassplate er rett og slett ikke min greie. TRE, derimot! Love it! Bordet har vært tanta til en kollega sitt, og det var brunt da jeg kjøpte det. HER kan du se hvordan det var før. Etter noen nye skruer inn i et brukket ben og litt hvitmaling (Lady Interiør, glans 40, helt hvitt) har det nå fått nytt liv her hos oss. Jeg digger det. Når jeg maler møbler liker jeg å bruke glans i malingen. Da blir det lettere å vaske det, og jeg syns overflaten holder seg fin lenger enn med matt maling.


Jeg har flyttet begge stolene bort til vinduet, men føler litt på at de stenger for den fine utsikten vår. Samtidig liker jeg hvordan de får sofakroken til å bli mer som en helhet. Nå skal de få stå der litt så vi får vende oss til det i noen dager før vi bestemmer oss for om det blir en permanent løsning. Får se hva Mannen sier når han kommer hjem fra jobb. :) På bordet står en nydelig syrinhortensia som jeg har plukket inn fra hagen.Last october I bought this table at a flea market. It was originally brown, and belonged to a collegues´ aunt. I´ve finally painted it white and placed it in our living room. I love this wooden table, compared to the Ikea table with a table top of glass that we used to have. I like WOOD so much better than glass. 

I´m not sure if the chairs will be standing next to the windows, though. We have a really nice view, and I don´t want them to stand in the way of it. At the same time I like the way they connect the two sofas, so we`ll see after a few days how we feel about it. :) On the table is a lovely hydrangea I picked in the garden.


hilde

14 kommentarer:

Jeanette sa...

Dette ble helt nyyyydelig:)) Litt annet enn ikeabord ja!!
Syntes også at stolene ble fin der de står nå jeg:)
Klem J.

MissMette sa...

Hei Hilde :)
Det ble kjempefint ღ og så fin
stue du har, lyst og koselig ღ
Du jeg lurte på en ting? - ser
at du har en sofa som jeg ønsker
meg :) Er det en Howard sofa?
- og evt hva heter navnet på
stoffet?

Ønsker deg en fortsatt fin dag
Klem fra Mette

Anne sa...

Så nydelig bordet er! Passet veldig godt til det andre i stuen :) Digger dessuten sofaen! :)

Ha en nydelig kveld!
Klem Anne

Unknown sa...

Nydelige bilder. Nydelig bord ;oDD
Klemmer Elisabeth ;o)

stallnilsen sa...

Nydelig bord og koselig stue, ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;O

Jane sa...

Dette var virkelig et nydelig bord. Enig med deg at dette er hundre ganger finere enn et glassbord fra IKEA. Skal ikke kimse av IKEA asså, men ikke alt der er fint. Synes stolene tok seg bra ut der de står også jeg ;0)

Ha en fin tirsdagskveld.
Klem Jane.

Jansson bygger hus sa...

For en koselig sofakrok! Skjønner dilemma med å stenge utsikten, tenker litt på det her også. Du kan jo møblere etter årstid!! For på vinterhalvåret er det jo mye mørkere ute og ikke like mye utsikt å se på!!

god kveld til deg og dine :) Hilsen Elin

Mona Christin sa...

Hei.

Kan det ikke stå sånn da? Synes det var fint, jeg. De kan jo bli stående høst og vinter så kan du heller flytte på de når våren kommer og du vil ha inn lyset og nyte utsikten. Bordet var kjempefint.

Herlig smak på jordbærpiken...

Klem Mona C

Monica sa...

Hei på deg.
Så flott bordet ble. Stilig i stuen din, lyst og lekkert.
Ønsker deg en riktig fin kveld.

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

KJEMPEfint bord!☺
Kjekt med slike kupp☺

Kanskje litt eineg i at stolane tok litt plass der-men likte ideane ovanfor om å ha dei der på vinterhalvåret og flytte dei vekk når vår/sommaren kjem☺
Dei er jo SUPERfine☺

Klem M3

Heddas gode grunner sa...

Fint bord og fine stoler! Jeg synes stolene var fine der; vi har også to stoler ved sofaene og jeg liker aller best å sitte i en av stolene selv :) Så må jeg bare si at jeg er litt misunnelig på sofaen din og rett og slett digger kunsten på veggen!! :)
klem fra Hedda

Anette - Opalveien - sa...

Bordet ble jo fantastisk! Nydelig stue du har også :-)

Veronica sa...

For et nydelig bord! Det fineste salongbordet jeg har sett noengang! :-)

Marianne sa...

Nydelig bord :)