fredag 26. august 2011

Jobben


Jeg har en fin jobb. Jeg får være meg selv og bruke evnene mine. Jeg får være sammen med gode kollegaer som jeg er veldig glad i, og jeg har skjønne elever som er positive, motiverte og lærevillige. Et nytt skoleår betyr blanke ark og muligheter til å gjøre nye ting. Det er fantastisk. 

I dag viser jeg noen bilder som et utdrag av en flott åpningsuke sammen med nye elever på folkehøgskolen jeg jobber på. En tur til byen på matfestivalen, og selvfølgelig måtte vi innom Fretex. Kveldstur til Alnes fyr i duskregn. Flott gudstjeneste i kirka der vi lagde hjerter med hendene for at vi skal huske på hva som er viktig i livet. 

Jeg har overnatting på skolen i natt, så nå skal jeg hvile meg litt før vakta begynner. God helg alle!

Showing you some photos today from the opening week at the school where I am working. A trip to the city. A walk to the lighthouse on Alnes. A great service for our students in church where we made hearts with our hands to help us remember what´s important in life. Have a wonderful weekend!hilde

4 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

God helg vakre deg! :)
Klem

Valheim gard, landliv i Ryfylke sa...

Ønsker deg en god helg !
Klem Birgit

Heddas gode grunner sa...

En jobb man trives i er utrolig viktig, og etter en lang ferie vil jeg tro det er spennende og utrolig gøy å starte opp med et nytt år og nye elever. Og Fretex i arbeidstida?.. jo da har man det greit :)
Håper du har hatt en fin ferie -og jeg ønsker deg en fin helg!
klem

Turid Bylund Design sa...

Hei! Ble så nysgjerrig når jeg så navnet på bloggen din at jeg bare måtte ta meg en tur innom! Er selv en jordbærpike: samboeren min er nemlig en vaskeekte jordbærbonde og vi bor i jordbærbygda Lensvik, på sørsiden av Trondheimsfjorden. :) Må være fint å jobbe på folkehøyskole - har selv hatt to herlige år på folkehøyskole oppe i Lofoten! :) Koselig blogg, gleder meg til å følge den videre! God helg til deg og dine! :)