tirsdag 13. oktober 2009

Sylvanian Families

Slik ser det ut på stua vår av og til når Ida tar med seg figurene sine ut av dukkehuset. Alle får en plass å bo og hver sin seng å sove i.

Figurene er Sylvanian Families, en serie med søte små dyr som man kan kjøpe alt mulig utstyr til. Alt fra møbler til campingvogn til butikker til villaer. Perfekt for små som liker å dille med småting.

Disse figurene er så skjønne at jeg kunne tenkt meg å samle på dem selv. Bare for å ha dem på en hylle sånn at jeg kan se på dem av og til og bli glad i hjertet. :)

Denne bjørnen lekte jeg med da jeg var liten. Klærne er borte, men bjørnen er like fin. Det er så koselig med leker av så god kvalitet at de varer til neste generasjon. Og kanskje til neste der igjen også? Lekegrinda på bildet over og sofaen på bildet under er ikke Sylvanian Families, men passer perfekt til dem.

Da mamma og pappa var her i høstferien heklet mamma en liten sovepose og et hårbånd til denne lille pandababyen. En trenger ikke kjøpe det en fint kan lage selv. :)

Håper dere har det bra. Jeg skal være sofasliter i kveld. Jippi!


14 kommentarer:

rosaengler ♥ sa...

Så nydelige hun er ♥
Alva fikk to familier fra Sylvanian i bursdagspakke og leker masse med de ♥
Jeg husker de fra da jeg var liten lol
suss i panna for idag

KRUSEDULL sa...

Kjempeskjønne:)

Bea sa...

Så søte dem er!

Jeg husker også disse fra jeg var lita. Elsket også å se på tegnefilmene om dem.

Klem fra Bea

Margrethes hus og hage sa...

Nydelige ting! min datter hadde også disse søte små dyrene da hun var mindre.

Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

Monja sa...

Så nydelig små leker, sånn små plukk som det gjør sjelen glad, og man får nesten lyst til å leke litt selv;) Jeg har tenkt å pusse opp min mors gamle dukkehus, må bare få ut den berømte fingeren;)ting tar tid...jeg skal som deg være sofa sliter i dag, har akkuart lagd meg eplekake...så da blir det de med vaniljeis og caffe latte til Grey``s....litt enkel hverdagslykke er aldri feil..ha en fin kveld jordbærpiken, i ditt herlige jordbær land:)klemmer

Jorid + NOE Blog sa...

Hei!
Så herlige små leker ;-) Gleder meg til vi også får slike ting i hus og en ivrig dukkepasser ;-)

Jeg også er sofasliter ikveld, det er herlig! <33

Elis@beth sa...

De er så nydelige de der lekene-har lysst å begynne å samle dem til lillejenta mi!!

en dag kommer det vel noen i hus!!

Ha en herlig kveld!

Merethe sa...

ÅÅ, det leker vi såå mye med her og! Både min mann og jeg hadde noen få figurer når vi var små :) Må ha en liten ting nesten hver gang vi er i butikken :)
Og barna (les:jeg) ønsker seg et stooort fint hus til jul! Vanvittig sjarmerende leker!

meaningmoon sa...

Så søte figurer, og nydelig håndarbeid av din mor!

ELIN sa...

Så utrolig søte små figurer. Ble helt sjarmert jeg :) Klem fra Elin

Solveig sa...

Nei og nei for noen søte små du viser! Skikkelig yndig:o) Veldig kjekt å ha leker fra da en var liten!
Sofasliter er det jammen deilig å være av og til! Jeg elsker å finne roen under et teppe, med et håndarbeid og en god film:O)))
Ha en flott morgendag!
Klem fra Solveig

silje-sin sa...

Jeg ELSKER sylvanian families! Faktisk så mye at jeg sitter og sikler over katalogen og drømmer meg bort:) Tror vi to hadde hatt mye å prate om:) Vi har et par familier, som jeg har kjøpt i London. Har så lyst på flere, men de er jammen dyre! Nesten 300 for en familie jo. Men så er kvaliteten god da:) Hvor gammel var Ida da hun begynte å leke med de? Håper du har hatt en fin kveld:) klem klem

Tino sa...

Så skjønne! Datteren min elsket å leke med slike småfigurer da hun var liten.
Ha en fin dag, klem :)

Marie sa...

Den lille lekegrinda hadde jeg da jeg var liten! :) Jeg tror faktisk den er hos pappa fortsatt! Jeg tror jeg brukte den til My Little Pony, husker ikke helt om det var der den kom fra..
Jeg hadde ogsaa noen av dyrene fra Sylvanian! Hver gang jeg er innom lekebutikken her, maa jeg bortom og mimre litt! Der har de utrolig bra utvalg!