onsdag 21. oktober 2009

En herlig tur


Bilde fra Åpent Bakeri.

Tusen takk for alle de koselige hilsnene dere har lagt igjen til meg mens jeg har vært borte! Jeg blir så glad!

Jeg kan fortelle at jeg har hatt en kjempekoselig helg i Oslo med bursdagsfeiring i to dager og kvalitetstid med søstrene mine. På lørdag morgen sov vi til vi våknet (kan ikke huske når jeg gjorde det sist!) og bestemte oss for å gå ut og spise frokost. Det er den beste frokosten jeg har spist i manns minne! Vi gikk opp i Parkveien på et bakeri der som heter Åpent Bakeri (next-door neighbour med Jan Thomas, hehe). Alle som er i Oslo bør oppleve å spise frokost (egg og bacon) på Åpent Bakeri. Det var helt fantastisk, og jeg følte meg riktig så urban. :)

I forrige uke fikk jeg en kjempekoselig award av Monica med bloggen Det lille ekstra. Tusen takk, Monica, det ble jeg veldig glad for! :)

Denne awarden er til fantastiske bloggvenninner. Kommentarene dere legger igjen er med på å skape blogglede og inspirasjon til å fortsette og blogge. Så jeg sender denne awarden videre til tre bloggere jeg setter stor pris på og som legger igjen så koselige kommentarer hos meg. Dette er også blogger som jeg besøker så ofte jeg kan fordi de er så skjønne.
Dere trenger ikke å sende den videre hvis det er stress, men ta i mot awarden som et kompliment og en klem fra meg som vil si at jeg setter pris på dere. :)

Et mer interiørrelatert innlegg kommer i morgen. Nå venter senga så myk og god, og jeg skal sove så godt i natt. Det håper jeg du gjør også!11 kommentarer:

krinkelkroken sa...

Så kos med Oslotur, og besøk på herlig bakeri,elsker bakervarer;)
Ha en fin helg:)

Jannicke sa...

Høres ut som du har storkost deg :o)
Så utrolig kjket,
dette skulle alle "husmødre" gjort en gang i blandt!
Klem J.

Husdraumen/Anita sa...

Godt å ha deg tilbake!
Og kjekt å lese at du har hatt ein flott tur:)
Eg skal på husmorferie neste helg til bergen, gler meg like mykje som du skreiv i innlegget ditt før du reiste:)

SMil frå Anita

Idun // Breidablikk sa...

Så deilig å få sove til en våkner da...! *sukk*
Bra at du har hatt en fin tur!

Må bare fortelle en morsom episode som utspant seg hjemme hos meg i helgen... For hadde besøk av min svigerinne og nevø fra lørdag til søndag (og vi sov ikke så lenge vi ville - her var det opp 0600 uten nåde... hehe) men i alle fall, søndag morgen satt vi å diskuterte hva jeg skulle gjøre med stuen vår. Den skal males før jul, men usikker på møblering etter det nemlig, skulle hatt nye multimediemøbler og oppbevaring bl.a... Så hendte det morsomme: min svigerinne begynte å fortelle om ei hun kjente som hadde så fine Billy-hyller med glassdører på stua. Så lekkert med egensydde gardiner! Og du skulle sett så fint et hjem fortsatte hun.. Så gjennomført! Sist jeg var der hadde hun malt stuebordet og det ble såå fint i hvitt! Så begynte hun å beskrive formen på bordet og jeg begynte å le.... ilte bort til datamaskinen og fant frem bildet av din nye stuekrok, og jaggu var det ikke samme stua vi har beundret..! Verden er neimmen ikke stor!

Nå håper jeg du ikke tror at jeg er en skummel stalker-type altså... :p (du risikerer på ingen måte at jeg plutselig banker på døra eller noe :p Ikke at jeg vet hvilken dør jeg skulle banket på i så fall men :p ) Men det er tydelig at du har fans utenom denne bloggverdenen også ;)

Torsdagsklem fra Idun :)

Villa von Krogh sa...

Nå fikk jeg lyst på frokost. :)
Er syk og har ikke mye matlyst... Skal se om ikke jeg har noe bacon i frysen.

takk for at du ga meg matlyst! :)

Ha en flott dag! Klem fra Anine

Jorid + NOE Blog sa...

Hei!
Så koselig å høre du hadde en flott tur :-)) Så viktig med slike pusterom i hverdagen! Men det var nok sikkert deilig å komme hjem igjen også kan jeg tro :-)

Ha en flott dag!
Klem J

Idun // Breidablikk sa...

åh.. ja jeg gleder meg som en UNGE! :D

hehe... nå skal jeg formulere meg slik at det bare er du som (forhåpentligvis) skjønner hvem jeg snakker om ;) Hun satt og ammet ved siden av det bar-møbelet ditt sist hun var der og fikk tillatelse til å flytte litt puter ut av sofaen :p Dere har jo slik "barselgruppe" der i feltet, og hun fikk ei jente i mai... Hvis ikke det begrenset det nok, så heter hun KA og jenta R ;) *hihi* morsomt med gåter på en torsdag formiddag ;)

Klem fra Idun :)

Anne sa...

Så bra du har hatt det fint! Velkomen tilbake:)
Koseleg med award!
Ha ein herleg dag:)
Klem

Polly sa...

Det hørtes ut som en nydelig tur!!! Ønsker deg en god dag! :O)

Beate, A Brighter Day sa...

Gratulerer med award og velkommen tilbake :) Bra du har kost deg! Ha en fin torsdag. Klem

mi-rachel sa...

jeg tar imot awarden som et stort kompliment! tusen takk!

pene nye gadiner du hadde fått deg i innlegget over.