mandag 25. mai 2009

Yttergangen

Siden jeg fremdeles er hjemme hos mamma og pappa, blir det litt blogging av ting i deres hus som jeg liker. I dag blogger jeg om yttergangen dems. Den er ganske liten, med en garderobestang med skap over på den ene veggen og en smal hylle og to dører på de resterende veggene. Skapene er fra en gammel kjøkkeninnredning som har blitt malt hvit. Det er mamma som har malt sommerfuglene på, etter inspirasjon fra en sommerfuglbok. Jeg elsker sommerfugler, og syns disse er kjempefine og dekorative.



Speilet på bildet over er det pappa som har laget av et gammelt låvevindu. Det er malt svart og festet speil inni. I speilet kan dere kanskje skimte garderobestangen som jeg ikke tok et ordentlig bilde av. Opphenget til den er laget av en gammel vevstol. Hylla på bildet under er laget av krakken til den samme vevstolen. Den fine gamle treesken inneholder paraplyer, med en gammel bestefarshatt oppå. Både vevstolen og treesken er fra det samme gamle huset som døra jeg viste dere i mitt forrige innlegg.

Jeg har fått en umenneskelig forkjølelse, så nå skal jeg innta vannrett posisjon i sofaen. Ha en finfin kveld alle som er innom her, og en god natt når den tid kommer. :)



7 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:)) Så flotte skap! Sommerfuglene var kjempe-søte:)

Ha en fin kveld!

Klem Anette:)

Husdraumen/Anita sa...

For et gjennomført hus! Så mange fine detaljer:)

Masse god bedring!

Anita

mi-rachel sa...

koselige detaljer.
masse god bedring!

Anonym sa...

Så mange fine detaljer! Og så fine sommerfugler!

God bedring, håper forkjølelsen forsvinner fort!

Klem Line :)

Monica sa...

lekre sommerfugler på skapet, nydelig:) ser ut som dine foreldre har et gjennomført og vakkert hus:) Mange lekre detaljer:) Ønsker deg en nydelig dag og masse god bedring med forskjølelsen!! klem monica

LYKKEBO sa...

For en fint speil da! Og ekstra stas når det er hjemmelaget;) Søtt med sommerfuglene..

Ha en flott dag:)
Klem

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Takk for koselig hilsen! Nå kommer også jeg inn hos dere bloggere, etter blogspot har kranglet mye med meg i det siste:(

Lekker gang, med flotte detaljer og ikke minst lekre farger!

Kos deg masse!
Klem fra Chatrine:)