tirsdag 5. juli 2011

Vel hjemmeJeg er gift med en fantastisk mann. Etter å ha vært vekke i fire uker, kom vi hjem til helt ryddig hus sent i går kveld. Han reiste hjem en uke før oss, og har vasket og ryddet hele søndagen så det skulle være koselig for oss å komme hjem. Så snill han er! Jeg elsker å komme hjem til ryddig hus. :)

I dag har vi vært ute i hagen og luket og gravd dreneringsgrøft. I slutten av mai hadde vi en gravemaskin her som planerte og gjorde klart for plenlegging. Så fant vi ut at midten av hagen ble til en sump når det regnet, så vi måtte grave grøfter for å drenere. Det ligger dreneringsrør i hagen allerede, men de fungerer tydeligvis ikke godt nok.

Men nå har Herr og Fru Spade vært på tokt, og grøftene er klare til duk, singel og rør. Vi har bestemt oss for å bestille ferdigplen, og jeg kan nesten ikke vente til vi kan begynne å rulle ut. Gleder meg til å få hage!


Disse bildene har jeg tatt hjemme hos mamma og pappa. Mamma har noen gamle baljer i sink, og i dem la hun blomsterrestene fra min søsters bryllup. Superfint, også lukter det så godt!

nattinatt


hilde

7 kommentarer:

Whitebite sa...

å,så skjønt det var med den blomstrende baljen! smart.
Og for en mann..♥

Heddas gode grunner sa...

Så snill mann du har! Deilig å komme hjem til ryddig og rent hus!
Koselige bilder du viser. Jeg har arvet en zinkbalje av mormor, som jeg ikke har fått hentet hjem enda, men nå fikk jeg lyst til å hente den fort :)
Lykke til vidre med "hagearbeidet"!

klem fra Hedda

Med kjæleik til livet sa...

klems ;)

fryd&forandring sa...

Vakker og herlig sommerstemning! Og du -du har en fantastisk mann som gjør sånt helt av seg selv!!!
Sommerklem fra meg!

Valeria sa...

great man you have ,and those picures are wonderful

Emma og mamma sa...

Ja, han har du nok vært heldig med!! Må ha vært superdeilig å komme hjem til nyvasket hus! :)
Har vært på jakt etter gamle sinkbaljer selv siden i fjor sommer, men skjønner at det er vanskelig siden de er så populære :)

Ha en fin sommer!
Camilla

Valheim gard, landliv i Ryfylke sa...

Hørtes fantastisk ut å komme hjem til ryddig hus ! Så snilt da :)
Nydelig med blomstene i baljen !

Ha en fortsatt fin kveld.
Klem Bigrit