tirsdag 12. juli 2011

Hyller i boden


I gangen ved siden av kjøkkenet har vi en matbod. Her inne har vi fryseboks og ekstra kjøleskap, men vi har manglet hyller helt siden vi flyttet inn i høst. I går kveld fikk vi opp noen, og rommet ble helt annerledes. Det er så deilig med system og orden! Hyller og hylleknekter er fra Ikea.

Nå ser det ut til at det blir finvær de neste dagene her. Gresset kommer på torsdag, så i morgen har vi en kjempejobb i hagen for å gjøre de siste forberedelsene. Jeg gleder meg til å få det grønt ute! 

Tusen takk for alle fine hilsener her i det siste! Vi jobber og jobber her hjemme, og jeg har dessverre ikke tid til å titte innom dere alle nå i disse dager. Men jeg setter stor pris på de koselige kommentarene deres, og jeg kommer sterkere tilbake snart. Prøver å være innom bloggen med et innlegg hver dag så lenge jeg får det til. Ha en herlig kveld!


hilde

7 kommentarer:

beate sa...

ååh herlighet så deilig med eget skafferi!!!

nyt kvelden

klem beate

Photo-Me-Life sa...

Alltid hærlig med system. Jeg føler mange ganger at jeg mangler system, eller la meg si, system nok. Det værste syns jeg er skap og boder, er så lett å bare stappe inn mye en ikke trenger. Så jeg prøver å være flink å kaste når jeg ser noe.

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Så fint!! Deilig å ha et eget rom til sånt noe :) Huset deres er bare så flott!!! Vi har forresten et par av de samme hyllene på kjøkkenet vårt. Har bare ikke fått vist dem fram ennå, da en dum ledning hadde ødelagt hele bildet, hehe...skal en spot opp under den ene hyllen, men ting tar tid som vanlig ;)

Stor klem

Maris Gyngestol sa...

Så deilig med system og orden! Kjempe heldig er du også, som har eget skafferi! :)

Ha en fortsatt fin sommer!
-Mari

Jane sa...

Sånn matbod ønsker jeg meg også *misunnelig*
Såååå kjekt med skikkelig system og orden på ting.

klem klem

MissMette sa...

Så herlig, og så fint ღ Jeg har
alltid ønsket meg en slik matbod,
største ønske hvis jeg skulle ha
bygget hus en gang ;) og så fint
å ha system i sakene, Me Like :)
Ønsker deg en fortsatt fin uke
og sommer, klem fra Mette

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.