lørdag 16. juli 2011

Korona

Jordbæråker har jeg ønsket meg lenge. Jeg har planer om å lage en liten kjøkkenhage i den ene delen av det største bedet mitt, og her skal det være jordbær. Vi har så smått begynt med å plante noen urter og ti jordbærplanter. Jeg valgte Korona, og håper jeg unngår sykdommer på dem. Er det noen som har gode tips til jordbærhold, så skriv gjerne en kommentar! :)Jordbærplantene er plantet like i kanten på bedet slik at det blir enkelt for barna å plukke dem. Jeg gleder meg minst like mye som dem til å smake! Plantene er kjøpt på Plantasjen.

I dag ble skifersteinen vår levert til huset, og Mannen er klar for å legge skifer på taket. Det blir så flott! Blir kommer etterhvert. Ha en god helg!


hilde

4 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

Vi har et lite jordbærland bak i hagen - så flott å plukke jordbær hjemme :) Vi har et hvitt nett over så ikke fuglene skal forsyne seg og for å få det varmere. Bor jo i Nord Norge og rett ved havet ;) Lkke til med plantene dine...er vel det 3. året du virkelig kan nyte bær!
klem Tove

prinsesselinn sa...

hmm. siden jeg ikke har verken hage eller tålmodighet tar jeg kortvesjonen og lkjøper de på Rema ;)
Men får jo ikke sjarmen av egenplukkede da ;(

Håper du får maaaaasse jordbær på plantene dine.
God lørdag .
Klem Linn

Villa Wikan sa...

Jordbær i hagen er virkelig idyll =) Vi hadde to store jordbæråkere da jeg var jentunge, ble tilbragt mye tid der ;-)
Ha en fin helg.

InstatreffNorge sa...

Klart jordbærpiken må ha jordbær;)

Vi har plantet jordbærplanter tidligere i sommer og de har blitt veldig store, men ikke veldig mye bær... men ser at Tove over her skriver at det er 3. år det blir mye...så da er det vel bare å smøre seg med tålmodighet;)

Lykke til!

Klem Lise