onsdag 13. juli 2011

Vafler og pelargonier


Det har ikke vært så veldig mye sommervarme å skryte av her, men på trappa foran inngangsdøra er det ofte lunt og deilig. Når man jobber ute, så er det veldig tiltak å gå inn og lage mat. Da er det perfekt å ha en mor på besøk som serverer nystekte vafler på trappa.
Dette er mine første pelargonier. Tror nok det blir mine siste også. Beklager til alle pellis-elskende mennesker der ute. Men jeg liker egentlig ikke disse blomstene. De STINKER så inni hampens ekkelt, og jeg kan bare ikke fatte og begripe at noen holder ut den lukta hvis de står inne. Jeg kjøpte disse fordi jeg fikk tre stykker for 99 kr., og tenkte at jeg kunne jo prøve. De er jo litt koselige å se på, og gøy å prøve noe som så mange liker. Men de er nok litt for avanserte for meg, både i lukt og "vedlikehold". Så når disse tar kvelden blir det lenge til neste gang.Anna vil gjerne gjøre ting selv, og smøre på skiva (eller vaffelen) er intet unntak. Trenger jeg å si at min datter er glad i rømme? :)


hilde

12 kommentarer:

Unknown sa...

Å det så så godt ut!
Kjempefine bilder :-)
Klem
Brit Eva

heidi sitt ♥ sa...

Så deilig, da. Nå fikk jeg lyst på vafler ")

Lene sa...

Mmmm, sommerkos:-)

n i n a s hjem sa...

Herlige bilder :)

Anonym sa...

Haha, akkurat dei samme erfaringene eg har med blomstrene og ;-)

Øyeblikk sa...

Eg er ein av dei som eeeelsker pelargoniar, men eg har dei ikkje inne :)

Har du dei ute så merker du ikkje nåke lukt, og dei er nokre av dei mest takknemmelige blomane eg har. Berre du røsker vekk litt blad og slitne blomar innimellom så blømer dei frå mai til september.

Så herlige med mors nysteikte vafler på trappa!

Klem Eli

salige lavendel sa...

For en luksus å få servert nystekte vafler på trappa!! Jeg synes ikke de lukter når man har dem ute jeg heller, men jeg har dem ikke inne.

Villa Drømmeverden sa...

Mmmm..slik luksus! Mammaer skal skjemme bort:)

Får selv et spisskammers i nyhuset, ser frem til det! Da skal jeg jammen meg kjøpe slike hyller på ikea. Fine og praktisk:)

Klem fra Margit

Lidyll sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lidyll sa...

Flott innlegg som ga meg "go-stemning"!*smile*

...jordbær...ja, det er bare godt uansett, og er jo også så deg atte det må jo liksom være med...*blunkesmil* merker at jeg fikk skikkelig lyst på jordbær av å se det ene bildet der skjønner du...hihi...


...og vafler på lun trapp da! Og søte mammaen som lager! Sånt må man jo bare kose seg med*smile*
...hihi, og lilletulla som er sååå glad i rømme..!Sånt må man jo bare trekke på smilebåndet av!

Ønsker deg og dine en flott sommer videre!
Sommerklem fra meg

Tonje Skarpsno sa...

SÅ mange afler med jordbær er det beste som finnes!

Karma sa...

Ah så herlig å få servert vaffler på trappa! Her hjemme er det for det meste jeg som må varte opp de andre... Drømmer at det skal snu seg litt når ferien starter i morgen!

Klem Kaja :)