tirsdag 21. juni 2011

Bryllupsfest del 1 - borddekking

I april giftet min storesøster seg med sin utkårede i Sør Afrika, og i helga hadde de bryllupsfest i hagen til mamma og pappa. Det var en fantastisk opplevelse, og vi fikk strålende dag midt mellom to regndager, så settingen var perfekt! Jeg har en del bilder å vise frem, så jeg deler det opp i litt flere innlegg.


Bordpynten skulle etter min søsters ønsker være enkel og sommerlig. Helt min stil! Vi pyntet med hvite og rosa pioner og roser i små glassvaser og skåler, med telysestaker i glass innimellom. 


Bordkortene har jeg laget i Photoshop, og de ble printet ut på helt vanlig printerpapir. Bestikket ble lagt inni serviettene, som bordkortene ble festet til med nydelige klistremerker. Disse kunne senere festes på glassene så det skulle bli lettere å holde styr på sitt eget glass ved bordene. :) 


Den vakre brudebuketten er det mamma som har laget av hvite pioner, afrikaliljer (passet så fint siden de giftet seg i Afrika) og litt grønt tilbehør. 


I dag skal vi inn til Oslo for å feire min lillesøsters 25-årsdag. Hele familien skal ha en skikkelig kosedag sammen, og vi gleder oss veldig! 


I går hadde jeg besøksrekord på bloggen. Over 1400 ulike personer, og over 2200 treff på siden i løpet av en dag. Det syns jeg er helt utrolig, og jeg blir så lykkelig over alle dere som kikker inn her. Tusen takk!!! Dere gjør meg så glad. Og spesielt takk til alle dere som legger igjen hilsen. Jeg får ikke alltid tid til å skrive tilbake, så jeg har lyst til å takke dere her. Dere er så gode. :)

ha en herlig dag

5 kommentarer:

Supersnuppa sa...

Nydelig!
Enkelt og stilrent.
Jeg likte brudebuketten. Peoner er vakre.

Artig med så mange lesere kan jeg tenke meg:) Og jeg skjønner alle sammen godt, du har en veldig koselig blogg:)

Ha en fin dag!
klem

Mor og datter sa...

Så utrolig vakkert! :)
ha en fin tirsdag!

Jansson bygger hus sa...

Nydelig pyntet :) det enkle er ofte det beste!

Og gratulerer med besøksrekord, så gøy :) Vel fortjent :)

Hilsen Elin

Mona Christin sa...

Hei.

Enkelt og nydelig. The way I like it...

Gleder meg til fortsettelsen.

Og grattis med supre besøkstall. Jeg titter innom daglig.

Klem Mona C

Hanne sa...

Nydelig dekorering av bord og lekre bilder :)