fredag 29. januar 2010

Husnytt

I dag er det en uke siden forrige husoppdatering, og her går det unna. Fredag 22. januar var takstolene begynt å komme på plass.


På bildet over ser dere utsikten vår fra stua. Bildet under er tatt fra stua og inn i kjøkkenet. Her kommer dobbel dør ut til en stor veranda.

Onsdag 27. januar var gulvsponplatene i midtetasjen lagt slik at det var mulig å gå opp på loftet. Derfra blir utsikten fantastisk! Asfaltplatene på veggene i midtetasjen har også begynt å komme på plass.Bildet over og under er tatt fra baksiden av huset, med utsikt mot fjorden. Ved siden av huset vårt står en nybygd tomannsbolig som klargjøres for innflytting.

I dag, fredag den 29. januar så huset slik ut. Asfaltplater på alle veggene i alle etasjene, og takstolene til den fremre arken er kommet på plass. Utenfor loftstua kommer en liten innbygd balkong.

Det skjer noe nytt på huset vårt hver dag nå, og det er veldig spennende å følge med. I morgen skal vi ta oss en tur bort og kikke innvendig. Her har det begynt å snø igjen, så jeg tror ikke snekkerne er så veldig fornøyd med været da.

Ønsker dere en avslappende fredagskveld!


13 kommentarer:

Lisas hjem og skatter sa...

oj, for en utsikt dere får :) nydelig!!! vi ser også sjøen, men utsikten er ganske begrenset kan en trygt si :) gleder meg til å se mer av huset :)

kos dere masse i helga!

klem/Lisa

Jansson bygger hus sa...

Det huset ser ut til å bli kjempe fint, og for en utsikt! :)Spennende når det skjer så mye! Ha en god helg! Mvh Elin

Pink lady sa...

Hei!

Gøy med oppdateringer fra huset! Planlegger du ukentlig oppdatering her på bloggen? Dere får nok et fantstisk hus, det ligger både tomta og dine interiørferdigheter godt til rette for.

Takk for omtanken, desverre er ikke ryggen min noe særlig bedre. I ettermiddag gikk jeg og kjæresten bort til nærmeste kjøpesenter for å handle litt mat. Det tar vel knappe fem min å gå i frisk tilstand. Jeg brukte sikkert det dobbelte med mine musesteg. Og jeg trodde det bare skulle være bra å bevege seg, men det var kanskje for mye ettersom det ble vondere på vei heim. Så nå er jeg superforsiktig med bevegelse og har sittet med en varmepute i ryggen en liten stund. Merker at det går kraftig ut over humøret når jeg er så hjelpesløs. Greier så utrolig lite av vanlige gjøremål her i hjemmet. Men det går vel over:)

Fifa på PS3 har jeg også spilt. Du er heldig som har en mann som kan spille over nett med en kompis. Da min kjæreste kjøpte det spillet måtte jeg spille sammen med han. Jeg var nemlig lettere å slå enn å spille mot maskinen. Og han hadde jo sååå lyst til å få vinne! Tror jeg byttet det mot å spille scrabbel neste kveld:)

Ha en god og avslappende helg.

Klem Pink Lady

Dronning Maud sa...

oi oi oi så kjekt!!!tenk hvor mye gøy det blir fremover...og for en utsikt!!!

M sa...

Heisan!
FOR en utsikt!!
Du så spennende!
Ha en fin helg, klem,M

Mona Christin sa...

Hei.

Det begynner å se bra ut. Kan se litt av konturen på hvordan det kommer til å bli. Hvor stort blir det og har dere vært med å tegne det selv? Flott beliggenhet da...

Klem fra Mona C♥

Henriette's innfall og påfunn sa...

For en utrolig flott tomt dere har fått!!!
:-)
Ønsker deg en god helg :-)

Ruths datter sa...

Så spennende.For et flott hus dere får-Utsikten er misunnelsesverdig.
Ønsker deg en super helg

et kjært hjem sa...

Ohoi hvor langt dere er kommet, så utrolig gøy! Vi sitter fortsatt og skuler bort på grunnmuren :( Men de har iallefall begynt å lage elementene nå, så til uka kommer de...ikke akkurat for tidlig ute kan man si. Måtte le av menseninnlegget ditt, kjenner meg igjen der ja ha,ha! Nå har jeg skikkelig ranglet...heklet og sett på tv :) God natt, stay cool and healthy! HUG

beate sa...

se her ja! så gøy! nå kan dere virkelig se for dere hvordan huset blir!

utsikten er jo helt nydelig!

ønsker deg en fin-fin lørdag
klem beate

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Så gøy! Tenker det er stas å se at huset en har planlagt endelig begynner å ta skikkelig form! Ser ut som det bli et flott hus. Og dere har jo drømmeutsikten da...
Ha en fortsatt trivelig helg:)

KRUSEDULL sa...

Her går det jammen fremover! Så spennende! Nydelig utsikt dere får! Vi får også nydelig utsikt over fjorden. Har mye å si at det er flott utsikt! Det ser ut som dere får ett stort og flott hus!

Anonym sa...

Gøy å følge med:)
mamma