torsdag 21. januar 2010

Et lite pip fra meg sånn helt på slutten av dagen. Jeg har vært på jobb i kveld, og det var en særdeles givende aften med elevene må jeg si. Det er kaldt å sitte på ferja hjem, så nå skal jeg varme meg med litt sjokolade og et kyss fra min kjære. Denne sangen surrer oppi hodet mitt for tida. Jeg syns den er så nydelig! Håper de gir ut cd.

God natt!


5 kommentarer:

FlorasFrue sa...

Jeg likte også den sangen og har hørt den noen ganger nå etterpå :)
Herlig å roe ned hjemme i varmen etter sen jobbing - og kakao er jo så godt!
Klem fra Kjersti

Hulda sa...

Så flott det skapet i stua hos dere er. Det likte jeg virkelig godt. Stilig med gardinene nederst. Ser jeg har lik glassklokke som deg, den du viser bildet av her. :) Inspirerende å kikke innom hos deg, Jordbærpike. :)

rosaengler ♥ sa...

Så fint og praktisk dere har det, fu er veldig flink ♡

Ha en fin helg

Unknown sa...

Du er veldig flink og inspirerende, men jeg kan ikke godt nok skrive pá norsk sá det som jeg ville sige er.... Great. I love strawberries and collect strawberry things so your website hit the spot with me, finally I find a person who has a thing for strawberries like myself :-) tihi...Your style is great also, I also have a theing for greengate items and polka dots...
love
Kristín
Iceland
P.S. We have been having spring temperature over here, strange...

Unknown sa...

Hei Kristin!

Tusen takk for at du la igjen en hilsen til meg med så mange fine ord! Det gjør meg veldig glad. Så merkelig med vårvær i januar. Men sikkert litt deilig også. Da kan man jo drømme om sol og sommer og jordbær. :)

Takk for at du besøker bloggen min! Ha en god dag!