lørdag 23. januar 2010

Jeg har født en husmor


Anna er nå 15 måneder og har blitt veldig flink til å gå. Hun tok sine første skritt i desember, men har ikke følt seg trygg nok til å slippe seg ordentlig før nå de siste par ukene. Da har hun gått små strekninger mellom f.eks. salongbordet og tv-benken. Denne uka har hun gått over hele stuegulvet og har fått stor selvtillit. Hun reiser seg opp på egenhånd midt på gulvet og går med hendene i været og et stort smil om munnen. For en herlig frihetsfølelse det må være å mestre noe så stort for første gang.

Det er kjempegøy at hun har blitt så stor syns jeg. Hun og Ida leker stort sett veldig fint sammen (en del krangling blir det også selvfølgelig). Spesielt stas er det for Anna når hun får leke på kjøkkenet til Ida. Da sitter hun gjerne ved bordet med en mugge eller kopp og rører oppi med kniv, skje eller gaffel. Skikkelig husmoremne det der!

Jordbærpiken har fått award fra de skjønne bloggerne Litt av ditt & Litt av datt og Rosa engler. Tusen takk, damer, jeg blir så glad! Siden jeg har fått denne awarden før, sender jeg den ikke videre denne gangen. Men jeg setter like stor pris på den likevel. Klem til dere!

Håper dere alle får en god lørdag.


13 kommentarer:

Elis@beth sa...

Nydelig! Herrlige treleker-det er det fineste og begynner å få en fin samling til jentene mine også!!

Ha en finfin helg ♥

Fru Fly * Heidi sa...

For en vidundelig skjønn frøken! Stilig vinkel for bildet, fikk med stemningen:) Ha en flott helg! Klem Heidi

annicken_j sa...

Er det rart hun er en husmor med alle de lekre trelekene? Min datter (2årom et par dager) dekket i til te selvskap i dag, og spiste frokosten sin på selvoppdekket bord. Og det er så deilig å ha leker i hus som pynter! god kvalitet er det og. hvor har du kjøpt det fatet med muffins på ? ha en fortsatt go helg ! :D

mi-rachel sa...

å for en søt liten anna.
så stas å få låne kjøkkenlekene til storesøster.

Love Peace Pionies sa...

Koselig bilde. Hun er så hærlig!!
Synes det er spesielt koselig å se på når de små leker med koppestell og kjøkken ting...:)
håper dere har ei fin helg!
klem

FruLisa sa...

Kjempekoselig bilde!

Vi har ei lita frøken på 6 måneder og tanken på at hun skal begynne å gå er litt rar.. Hun enten sitter eller ligger der og smiler....

Ha en fin kveld

Hjemmekjær sa...

Hei hei!

Dette var en skjønn blogg, så denne må jeg følge;)

Hørtes veldig kjent ut med den lille husmoren.... Jeg har ei på 14 mnd. Hun styrer og steller med alt fra gryter til klær. Rydder og balerer:) Hun gikk da hun var ti og en halv mnd, så hun springer nesten nå:)
De er altså så skjønne disse små, jeg bare elsker å være mamma til denne lille gumman min:)

Ha en fin fin lørdagskveld med dine!

ELIN sa...

For en nydelig liten husmor :) Slår alltid godt at med lekekjøkken for de små prinsessene. Ønsker dere en fortsatt fin helg. Klemmer fra Elin

annicken_j sa...

takk for koselig svar. Og med heklingen så blir den bedre etterhvert. :) Da gleder jeg meg allerede til bilder av settet. (som jeg skal være på utkikk etter) Tenkte jeg og skulle få lagt ut noen bilder av noen av min datters når det er tid, og de er ledige selvsagt.

Lykke til med, etterhvert den søte vaggingen de begynner med :)

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Vilken underbar bild på lillsessan =)

Kram

Synne sa...

Så kjempekoselig blogg du har! Den hadde jeg sansen for! Håper det er greit at jeg setter deg på blogglista mi..?

Ha en god helg!

Epleskrell sa...

Herlige Anna... hun har blitt så stor jente... Og lille Ida, enda større. Da jeg så Ida sist var hun jo liten baby jo!
Vakre barn..<3

Vi kommer oppover til sunnmøre til sommeren (jippi) Nå husker jeg ikke om du har fortalt hvor dere bygger, men om det ikke er for langt unna der dere bor nå, så kan vi jo sees. (om det er tid og om dere befinner dere på vestlandet)

KLem og klem

Anette {foreldremanualen} sa...

Så utrolig søtt bilde! ;-)