søndag 27. desember 2009

Svibel i GreenGate

Nå har vi kommet vel frem til mitt barndomshjem der hele familien min er hjemme i jula. Det er kjempekoselig med hele familien under ett tak. Liv og røre dagen lang, slik det har vært hele oppveksten min.

Kjøreturen i går tok 12 timer, så vi var rimelig glad for å være fremme. En av grunnene til at vi brukte så lang tid var at vi kjørte oss fast på fjellet da vi tok en avstikker for å se på den nye hytta til sivgers. Vi fikk hjelp av noen koselige hyttenaboer som ringte til en med traktor som kom og brøytet veien så vi fikk kommet oss opp bakken igjen. Hytta fikk vi ikke sett annet enn taket på, men det vi så så veldig fint ut. :)

I dag våknet jeg av Ida og noen av de andre i familien som hadde laget et fløyteorkester nede i stua. Kjæresten til min storesøster er musiker og har kjøpt seg en fløyte som han øver på. Mamma er også glad i å spille irsk fløyte, og Ida blir gjerne med å spille. Jeg kommer fra en musikalsk familie, og er vant til spilling nesten til alle døgnets tider. Her er det lov å lage litt bråk, og det er noe jeg vil ta med meg hvis mine barn blir glad i å spille musikk.

Svibler er så fine syns jeg. Lukter godt gjør de også. Men jeg liker dem aller best før de springer ut, når de er i små knopper som gjemmer seg bak bladene sine, slik som her.

Håper dere nyter juleroen.
Vi spiller spill, spiser julegodt og julekaker og koser oss sammen.

Ha en jubelkveld!


8 kommentarer:

Anonym sa...

hvorfor ikke:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hei, kan jeg sende over tre blokkfløytespillende barn? Vår seksåring samt fetter og kusine holdt "konsert" for oss voksne. De er jo søte da, men spille en tone kan de ikke.. :-)

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg er enig at svibler er finest i knopp. Mine var nesten ikke i knopp. Litt for varmt her kanskje... Nå står bare grønne blader igjen, som synger på siste verset.

12 timer i bil er LENGE. Stakkars dere. Men nå kan dere nyte late dager hos familien. Kos dere.

Klem fra Mona Christin

mi-rachel sa...

kos deg hjemme:)

Janne sa...

Fin kopp; perfekt til svibler:)
Enig med deg, liker de også best før de springer ut i blomst! Fortsatt god romjul, kos deg hjemme med familien:)

Love Peace Pionies sa...

Jeg kan høre på lyden av innlegget at du koser deg veldig hjemme!! så kos..
fine bilder av svibelen.
klem K

et kjært hjem sa...

Så koselig julepyntet hjem! Koppen var perfekt til svibler! Så fin julepynt du fikk med søsteren din, digget den! Kos dere hjemme, hørtes kjekt ut med et musikalsk hjem! Vi har bare et falskt piano :)

ELIN sa...

Så koselige bilder - svibler er flotte. Godt dere kom dere hjem over fjellet da. Deilig å være sammen med familien. Kos dere masse videre. Klemmer fra Elin