mandag 21. desember 2009

På trammen

Her om dagen var jeg på Mester Grønn for å kjøpe inn til å lage oppsatser. Der fant jeg til min store glede en Nordmannsgran i potte. Perfekt størrelse til å ha utafor inngangen vår. Og hvis jeg steller godt med den, så håper jeg at den varer slik at jeg kan ta den med til det nye huset.

Her er julegrisen vår. Den passer Ida godt på. I fjor var det en omstendelig prosess å få lov til og legge julegrisen opp på loftet igjen etter at jula var over. Jeg måtte forklare henne at grisen var trøtt og måtte få lov til å sove på loftet frem til neste jul. Jeg lovte henne at den skulle sove mykt og godt der oppe, og da var det greit.

Som dere ser har vi også fått snø, og det er så koselig! Krysser fingrene for at det varer hele jula. Granen har jeg puttet oppi en kurv fra Kid Interiør. Lyktene er fra Ikea.

Ha en god dag.

3 dager igjen til julaften!


13 kommentarer:

FlorasFrue sa...

Så koselig pyntet, den granen var jo kjempefin!
God mandag
Kjersti

Anette sa...

Kjempe koselig du har det:)
Syns det er så koselig å komme på besøk til noen som har gjort det så flott på utsiden:)

Skal prøve å få tatt noen bilder av ingangspartiet her også idag!

Ha en fin dag!

Jannicke sa...

Så fint pyntet!! Likte grisen :o)
Klem J.

ANETTESHUS.COM sa...

Så koselig du har pyntet utenfor inngangspartiet!! Kjempe-flott med litt lys i en gran ... det bruker vi å ha også, men i år er det så "rotete" her pga. alt arbeidet med muren, så et par kranser på døren er eneste julepynt på trammen i år;)

Ha en fin dag!

Klem Anette:)

Epleskrell sa...

Ida er så herlig! Så mye bra utsagn hun har! Bestemt ung dame :)

Så koselig du har pyntet hjemme. Stod lenge å vurderte en liten gran ute jeg også, men blir for mye når vi skal flytte ut om en mnds tid.
Jeg har første dag alene i perm i dag, og kjenner at jeg ikke klarer å være sååå effektiv alene. hehe, men har fått handlet inn ribba i dag og julegave til min kjære.. Så da får jeg vel være fornøyd da ;)

Kos og klem

Huset på terrassen sa...

Nydelig inngangsparti! Likte veldig godt grisen:) Ønsker deg en fin mandag og ha en super julefeiring med dine kjære! Klemmer fra Linda

et kjært hjem sa...

Så fint du har laget det til utenfor! Den granen var kjempefin! Skjønn liten gris :) Ha en fin dag!

et kjært hjem sa...

Takk for koselig kommentar :) Pusene er kjøpt i Fosnavågen, etter stort ønske fra hannah :)De har et lite utvalg der, men det er mye mer i Ulsteinvik. Nå har hun (og jeg, he, he) ønsket seg mer til jul med tanter og onkler. Veldig gøy å samle på en serie. Kjøpte også det samme huset som du, som jeg skal gi til jul. Så får jeg heller gi de maileg tingene som hun egentlig skulle få til bursdagen :)

Ingrid sa...

Så nydelig julestemning det var både ute og inne hos deg nå! Kos deg med den siste førjulstida...

perler på en snor sa...

Kjempekoselig pyntet Hilde!
Det treet var veldig fint.
Skal se om ikke jeg og får pyntet litt mer i dag, selv om jeg er litt trett etter nattevakter. -Får håpe barna sovner i rimelig tid...så kanskje jeg får meg en effektiv kveldsstund....:)

Anonym sa...

Skikkelig julekort bilde dette her.
Grana med den hvite sneen på var nydelig.
Ha en herlig dag videre

Henriette's innfall og påfunn sa...

Kjøte også ett slikt tre fra mester Grønn.Tror du den overlever ute i potta? Har hatt min inne i trappeoppangen jeg, og vurderer å flytte den ut...Men er er 20 minus, så er litt usikker :-)

Henriette's innfall og påfunn sa...

Kjøte også ett slikt tre fra mester Grønn.Tror du den overlever ute i potta? Har hatt min inne i trappeoppangen jeg, og vurderer å flytte den ut...Men er er 20 minus, så er litt usikker :-)