fredag 25. desember 2009

Du grønne, glitrende tre

Julaften er over, og for mange er det først nå i romjulen at de kan slappe skikkelig av og nyte noen rolige dager sammen med familien. Vi feiret julaften hos svigers der det var fullt hus og stormende jubel. Kjempekoselig!

Vi savnet min svigerinne og svoger og deres nyfødte sønn Ezekiel da. De feiret julaften på sykehuset fordi lillemann har gulsot og ikke kunne reise hjem. I dag har de fått reiselov, så om en times tid får vi treffe dem og kose litt med den lille skjønne tassen. Det vil si, de andre får kose med han. Jeg må holde meg litt unna pga. øyebetennelsen min, som nå gjelder begge øynene, ikke bare det venstre. Boring!

På stua vår i skrivende stund ser det ikke like ryddig ut som på disse bildene. Her er nemlig alle lekene strødd utover, og lekes med litt om gangen. Det er jo litt av julegleden det. :)

Juletreet vårt er jeg så fornøyd med. Det er Mannen og Ida som har kjøpt det, og jeg syns det er veldig fint. Denne Holly Hobbie-pynten har jeg fått av min storesøster som hun har kjøpt til meg på en av sine reiser i USA. Vi delte rom da vi var mindre, og hadde Holly Hobbie-gardiner, så dette gir meg mange gode minner.

Julepynten min går i rødt, hvitt, grønt og sølv. Jeg klarer ikke å få julestemning uten å pynte med rødt. Det er et must for meg, selv om jeg ikke er så glad i rød innredning ellers i året.

Englevingene er fra Kremmerhuset.


Etter at de øverste bildene ble tatt gikk jeg til innkjøp av stjerne i toppen på juletreet. Den er fra Walther&Co.

Det er så utrolig søtt at Ida er så sikker på at julenissen fins. Hun hadde store planer om å stå opp natt til julaften og hilse på julenissen når han kom for å levere gavene. Hvis han oppdaget henne skulle hun late som hun var en tiger og skremme han skikkelig. Men hvis han ble redd og løp sin vei skulle hun komme fram og si "det er bare Ida"!

Da jentene våknet julaften morgen lå det fire små pakker til dem fra julenissen under treet. Han hadde på mystisk vis klart å klatre ned pipa vår usett for å legge igjen gaver til de snille barna våre.

I morgen pakker vi i bilen og kjører sørover for å være sammen med min familie resten av julen. Det blir en lang tur, men å vente på en glede er også en glede, som dere vet. :)

Med ønske om en fredelig jul.


7 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Å, Holly Hobbie! Henne hadde jeg helt glemt. Minnene strømmer på nå, jeg hadde dukken da jeg var liten og var en stor fan. Den julepynten var veldig søt. Ha en fortsatt god jul og god bedring!

MariMaja sa...

Hvem hadde vel ikke Holly Hobbie....hehe
Koselige bilder du viser! Håper øyebetennelsen er på retrett.
Ha en fortsatt fin jul;)

ELIN sa...

Så fint juletre dere har, og så nydelig lille Ida er :) Godt hun fikk pakkene fra julenissen. God tur, og ha en riktig god romjul.Juleklemmer fra Elin

Unknown sa...

Nydelige bilder fra et vakkert pyntet hus:)

Ha en fortsatt fin julefeiring:)

Klem Linda

Husdraumen/Anita sa...

Nydeleg pynta tre!
Julestemning berre av å kike på bileta dine:)

God tur sørover i morgon og fortsatt god jul!

:)

Villblomsten sa...

Nydelige bilder :-)

Samlet på Holly Hobbie når jeg var liten :-)
Kjekt å se igjen :-)

Barneboden sa...

Ta gjerne en titt i nettbutikken min for barn :-)

Barneboden.no