onsdag 2. desember 2009

Jul i stua

Denne adventsstaken er kjøpt på Åhléns. Tror det må sies å være et av mine beste julekjøp noensinne. Jeg syns det har vært veldig vanskelig å finne fine elektriske adventsstaker, men denne er jeg superfornøyd med. Tror jeg skal kjøpe en til til det nye huset.

Telysestaken (treet) fikk jeg av en god venninne til jul i fjor. Lurer på om den kan være fra Sia. Det hvite reinsdyret er en bjelle, og den har jeg kjøpt på Søstrene Grene på Karl Johan.

I går ble sålen støpt på tomta. Vi var spente på om vi fikk støpt fordi det har snødd en del her de siste par dagene. Jeg ble kjempeglad for at det begynte å snø, for jeg syns det er så koselig. Men fikk raskt beskjed av Mannen at jeg bare kunne slutte å glede meg over det, for vi kom ikke til å få støpt noe på tomta før det ble bedre vær. Det var heldigvis opphold i går, så nå er sålen ferdig. Kjempespennende! Så nå kan det godt komme litt mer snø. :)

22 dager igjen til julaften!


12 kommentarer:

Pink lady sa...

Fine bilder:)

Så flott at dere har fått støpt såle på tomta. Morro at det går framover? Er det full bygging hele våren da?

Håper du og familien din får en veldig fin førjulstid, jeg er bare LITT misunnelig på snøen;)

Klem Pink lady

AM sa...

Helt enig, det var en fin lysestake! Leiligheten vi leier er dessverre utstyrt med lite vinduer, siden den ligger i et slags hjørne, men mulig jeg kan få plass til en fin stake i ett av de tre som finnes :)

ELIN sa...

Så koselig at dere fikk snø, og så bra at dere rakk å støpe sålen også! Ønsker dere en riktig fin dag. Klemmer fra Elin

Jannes lille sted sa...

Så fine bilder du viser! Så spennende å få støpt såla på tomta!! Nå kan det virkelig begynne å gå framover :)

Ønsker deg en fin uke
Klem Janne Merethe

Høvebakken sa...

Koselig i vinduet ditt :)

Anonym sa...

Haha, så herlig med nedtelling!

Unknown sa...

Så koselig!!!

Klem fra meg

mi-rachel sa...

fin den staken der.
så bilder på facebook av den støpte sålen:)

Love Peace Pionies sa...

JA fin den staken.. er på jakt etter en...
klem

silje-sin sa...

Så fin lysestake:) Jeg har også kjøpt en ny fra Åhlens i år, og er veldig fornøyd med den! Og så spennende at såla er støpt! Da er dere jo igang:) Håper jobboppstarten har gått bra! klem fra silje.

Kristine Dall sa...

Enig med deg! Fineste elektriske lysestaken jeg har sett;) Ønsker deg ei fin adventstid.

et kjært hjem sa...

Så mange koselige innlegg! Enig med deg at det er en lekker adventsstake. Min har vært på låven siden sist jul, og malingen har dessverre krakelert litt...umrf! Så heldig du er som har vært på konsert med Sissel og Odd! Jeg har sikret meg cd-en, og hører på den hver dag :)Og veldig fine zinkhus du har kjøpt, det står på ønskelisten min! De er bare så utrolig fine! God natt skjønne Hilde :)