søndag 22. november 2009

Julekonsert

Jeg har vært på julekonserten til disse to i kveld. FANTASTISK! Det er en musikalsk julaften, nyttårsaften og bursdag på én gang. Løp og kjøp billetter hvis du kan. Kjøp iallefall cden. Himmelsk musikk, rett og slett. Takk og lov at det finnes mennesker som kan lage så vakker musikk!

God natt


11 kommentarer:

Fru Fly * Heidi sa...

Det høres jo utrolig bra ut, ja kanskje jeg må sjekke den ut:)♥

Takk for så fine ord hos meg, jeg blir så glad. Ja, jeg bruker Photoshop. Det er en supert program, men det er andre program som også er gode altså . Jeg anbefaler deg å prøve Picasa og Photoscape hvis du ikke allerede har gjort det. De har en del flotte funksjoner selv om de ikke helt er Photoshop! Ha en flott ukestart. Klem H

AM sa...

Jeg skal dit på lørdag og jeg gleeeder meg! Godt å se at konserten er bra og faller i smak hos folk :)

Jorid + NOE Blog sa...

Åååh, heldig du da som har vært på konsert! Jeg tror jeg skal få lastet ned cd'n og ha den i bilen :-) Nå nærmer det seg med stormskritt jul gitt!

Håper du får en flott ny uke!
Klem J

Pink lady sa...

Hei!

De skal ha cd signering her i Bergen i morgen. Jeg hadde uansett tenkt å kjøpe meg en cd selv og i julegave til "svigermor". Men nå får vi se om jeg greier å få signert cd og da får vel mammaen min og få et eksemplar:)

Jeg har veldig lyst til å gå på konsert, men spørs om jeg får noen med meg... svigermor kanskje? hihi

Klem Pink Lady

Janne sa...

Heldige deg:) Skulle gjerne vært på konsert jeg også, men fikk det ikke til i år... Men jeg har kjøpt cd'n, og den ligger og venter på å bli åpnet 1. desember (ikke lov å spille julemusikk her i huset før da...hihi..)
Og nå gleder jeg meg enda mer!

Hulda sa...

Den cd-en har jeg hørt mye på i to uker nå. Flott er den! Kan tenke meg at konserten var herlig!

Anonym sa...

Jeg skal på konsert i Larvik fredag, gleder meg!

ELIN sa...

Takk for godt tips - er kanskje verdt å sjekke ut da. Så flott at konserten innfridde og at dere koste der masse. Ha en fin dag. Klemmer fra Elin

Nina Kristin sa...

Høres ut som om fantastisk konsert! Jeg har lastet ned plata fra Spotify, men har ikke hørt på den enda. Sparer den til det nærmer seg jul ;)

melis sa...

Håper du koser deg med Jule- og adventsforberedelser ;)

Klemklem:)

Epleskrell sa...

Heldiggrisen som har vært på konsert. Får nok nøye oss med cd-varianten her i gården, så vi ikke risikerer fødsel i konserten ;)

(ps. i dag har jeg drukket Mountain dew, bare for å fortelle det ;) )

Ha en fin kveld min venn!