mandag 2. november 2009

Bursdagsfeiring for Anna

I ettermiddag hadde vi et lite familieselskap for å feire Annas 1-årsdag. Her sitter den lille prinsessa i finstasen og venter på at gjestene skal komme. Hun var ganske sutrete og trøtt, så det var ikke lett å få fine bilder av henne. En liten Mailegbaby har også sneket seg med.

Kamé-smykket fikk Anna av mine foreldre til barnevelsignelsen. Jeg syns disse smykkene er så fine. Også er hvert smykke helt unikt, ingen kamé-damer er like.

Ida og jeg lagde prinsessemuffins til selskapet. Oppskriften på disse kan du finne her.

Jeg rakk ikke å ta noen bilder før sola gikk ned, så her ble det bare blitz-bilder. Rakk heller ikke å ta bilder av bordet eller noe annet før gjestene kom, så det ble ikke mange bilder å vise fram fra festen her på bloggen. Får spare det til neste gang.

Nå er festen ryddet opp, og ho mor skal legge bena på bordet. Mannen skal bort på tomta nå. Der skjer det nemlig ting for tida. De har gravd og gravd, og i dag er det fylt på stein. Så nå begynner det å nærme seg grunnmursarbeid. Spennende å være i gang!

En fortreffelig aften ønskes dere.


17 kommentarer:

Lisas hjem og skatter sa...

så koselig - gratulerer til lille Anna :) smykket hennes var utrolig vakkert! passet fint til en liten prinsesse :o)

ha en fin kveld :)

klem!

silje-sin sa...

Så koselig med bursdagsfeiring! Muffinsene så kjempegode ut! Her nærmer det seg også bursdagsfeiring, det blir tre stk på litt over en uke, så det må planlegges og ordnes litt! Ha en fortsatt fin uke! klem fra silje.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen lille Anna!
Muffinsene ser fantastisk gode ut!

rosaengler ♥ sa...

ååååå så nydelig smykke- på ei nydelig prinsesse som har fått så vakre kaker....

ta en titt inne på denne bloggen
http://moseplassen.com/kategori/tips-triks/

Hun er veldig flink til å beskrive hvordan en gjør ting- og som gammel data- dame hvorfor finne opp kruttet på nytt når det allerede er funnet opp LOL
men bare rop ut om du trenger hjelp, for jeg klarer nok å blåse litt støv av kunnskapene jeg en gang hadde-
Klemmer

Jorid + NOE Blog sa...

Aah, så nydelig lille Anna er :-) Ser ut som hun koste seg, og de muffinsene så kjempegode ut!

Ha en fin kveld videre!
Klem Jorid

Hulda sa...

Gratulerer med lille Anna. Så fin hun var i rosa, med de søte tøflene på. :) Flott smykke. Jeg hadde et slikt smykke da jeg giftet meg. Hadde hvite perler, og kameen i midten. Nydelig. Bruker det ved spesielle anledninger. :) Muffinsene så veldig gode ut, og veldig fine!

Kreoline sa...

Så skjønn liten tulle, gratulerer med 1 år, ta godt vare på de neste, tiden går så fort. Ha en fin dag i morgen, kos deg, klem fra meg.

Monica sa...

gratulerer til prinsessa som er et år:) Muffinsene så bare helt deilige ut og i desember er det prinsessebursdag her i huset, så den skal lagres:) Du hadde fått melisglasuren til å ligge så fint, har du brukt en spesiell sprøyte, det var så skjønt:) klem fra Monica

Ida Victoria sa...

Gratulerer med 1-års-gammel datter! :)

Kamé-smykket var virkelig nydelig!

Idun // Breidablikk sa...

Hipp hurra for 1 års dag! :D

Ingen som ringte på altså? Snakket med KA på telefon den kvelden og hun sa det hadde ringt på 1 gang, men at de hadde glemt av hele Halloween ;) Så kjipt for henne som hadde gledet seg da! :S Men det kommer en Halloween neste år også ;)

Skal dere til å bygge altså? Så spennende! Regner med vi blir oppdatert her inne, etterhvert som det skjer mer og mer :)

Klem fra Idun

mi-rachel sa...

pene muffins!

ELIN sa...

Gratulerer så mye med 1års dagen til lille Anna! Kjempeflotte, søte muffins, vel verdt en liten prinsesse. Ønsker deg en fin dag. Klemmer fra Elin

Jannes lille sted sa...

Å så koselig med bursdagsfeiring! Smykket til Anna var kjempefint, virkelig nydelig. De muffinsenen så også veldig gode ut.

Klem Janne Merethe

Anne sa...

Gratulerer til den vesle prinsessa!
Nydeleg smykke og flotte muffins:)
Ha ein herleg ettermiddag!

Tino sa...

Så koselig med bursdagsfeiring. Gratulerer så mye med dagen til Anna!
Muffinsene så deilige ut :)

Ha en fin uke videre, klem :)

blaubeerhaus sa...

Happy Birthday Anna!

hearty one greets,
Annie from Germany

June sa...

Så koselig! :)
Håper dere hadde en fin feiring!

-June