tirsdag 5. februar 2013

Skrivesperre

 
 
 

Noen ganger (som i dag) har man skrivesperre, og finner ikke på noe vettugt å skrive. Så da får det bli med bildene denne gangen. Håper du får en fin dag! :)


hilde

8 kommentarer:

Hilde sa...

Hei du!

Ja skrivesperre kan man få iblant, men så flott å se på bildene dine da gitt! Så nydelig! Du, jeg må spørre deg om hvor du har kjøpt den lille hvite hjorten som du har på veggen...Ser den på innlegget under dette....Det var så fint og jeg vil gjerne ha noe lignende selv....:-) Klem fra meg

Kikkis planet sa...

Skrivesperre har man jo en gang imellom - da hjelper det på med bilder som dette! Herlige nelliker altså - det kjøpes for sjeldent merker jeg. Spesielt nydelig fargekombinasjon!

Villa Ellings Vei sa...

Bilder sier mer en tusen ord♥ Nydelig hjem og flotte bilder:)
ønsker deg en fin ny uke, klem mari♥

Unknown sa...

Trenger ikke skrive så mye med så fine bilder ♥

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Skrivesperre komme over oss alle en gang iblant:)
Nydelig spisestue du har og vakre bilder:)
Ha en herlig kveld
Klem Merete

Anonym sa...

Så fine bilder. Gjør opp for ord, vet du.
Jeg har sett på de samme spisestuestolene. Men jeg lurer veldig på hvordan de er å holde rene og fine med små barn? Hva synes du?

Trenger du noe nytt og skrive om, så er jeg veldig nysgjeerig på tre barsn mor tilværelsen. Etter som jeg skal inn i den om litt... bare en tanke:)
Monica

Pia sa...

Men bildene var fine! Likte blomstene - flotte farger!

Unknown sa...

Hei Hilde!

Det hjortehodet fikk jeg i gave, så jeg vet dessverre ikke hvor det er fra.

Monica: Spisestuestolene bør sprayes med impregnering. Det har vi ikke gjort enda, men stolene har holdt seg veldig fine. Nå skal det sies at hvis vi har små barn til bords, setter vi dem på kjøkkenstolene for å unngå de værste flekkene. :)