torsdag 28. februar 2013

Hortensia i kroken

 

I det siste har vi begynt den enorme oppryddingen i alle kassene vi har oppe på loftet. Årevis med oppsamling skal nå ta slutt, og det er utrolig deilig å få vekk de tingene vi ikke trenger. Klær og sko gir vi til hjelpesending til Ukraina, brukelige ting gir vi til bruktbutikken, noen veldig få ting selger vi og det som ikke kan brukes av noen lenger, kaster vi. Deilig å være i gang! Bildene er fra tv-kroken vår.

Så var det helg igjen snart. Herlig! God kveld i stua. :) 


hilde

8 kommentarer:

Shus sa...

Ja, ingen tvil om at det hopar seg opp av alt vi samlar på over tid. Vi har flytta 3 gonger dei siste 3 åra, så vi har klart å kvitte oss med mykje undervegs, men der er sikkert meir...

Fin hortensia iallefall!!

Ha ein fin fredag.

Helsing frå Solveig

Trallala sa...

Jobber litt med det samme om dagen. Utrolig tilfredsstillende med alt man kan kvitte seg med synes jeg, det hoper seg opp så utrolig mye skrot overalt og har man ikke brukt en ting på flere år er ikke sjansen så stor for at den plutselig vil komme til nytte. Nydelige bilder!

Kikkis planet sa...

Takk for inspirerende innlegg! Godt å høre at det er flere som har samlet opp gjennom årene. Vi er i prosessen med å gå gjennom klær vi har arvet. Esken vi gikk gjennom i går har allerede blitt for smått, så jeg må finne frem neste størrelse med arveklær-eske! Tisem flyr... God helg til deg!

elviras drops sa...

Det er så kjekt å pynte litt med blomster, hortensia er ein av mine favoritter! Så godt å vere i gong med opprydding! Eg har litt vanskeleg for å motivere meg til slikt, men du så godt når ein får det gjort. Eg skulle iallefall hatt ei opprydding både her og der, har lett for å samle seg opp ja.... Fin helg til deg!

Gårdsjenta sa...

Så fine bilder :) Hortnsia er så nydelig :)

Er akkurat i gang med det samme her :) Har altfor mye greier på loftet, men mesteparten er ikke vårt engang.. :P
Det skal bli deilig å få vekk :)

et kjært hjem sa...

Elsker hortensia! Så deilig med oppryddning da, rydder i kjøkkenboden jeg. Digg med orden og system! Gleder oss til ikveld :) Klem Ane

TreTette sa...

Det er herlig å få ryddet og sortert vekk sånt som en strengt tatt ikke har bruk for, og så bra at dere donerer videre! :) Ønsker deg ei finfin helg :)

Bratte Bakka sa...

Ja det er jammenherlig å få rydde ut. me har framleis mykje liggande i kasser og sekkar...kanskje til sommaren? :D

Klem!