torsdag 7. februar 2013

Hverdagsrydding


Hei hopp! I dag får vi middagsbesøk, og det er alltid koselig. En av de positive sidene ved å invitere folk hjem er at man får ryddet litt i hverdagskaoset. Det er nemlig ikke sånn at det er like ryddig som på bildene så veldig ofte. Det er nok noe alle interiørbloggere kjenner seg igjen i. :) 

På menyen i dag står det lasagne, salat og bruschetta med hvitløkssmør. Nå ble jeg sulten kjenner jeg. Har litt ekstra appetitt nå når jeg ammer. Skylder iallefall på det. Haha! Ha en finfin dag!


hilde

8 kommentarer:

Marthe sa...

hei, nydelig sofa, ha en fin dag:)

Maratonjenta sa...

Fiiin stue! Så innbydende og varm:-) Ekstra fin med sånn Howardsofa, den ser ut som den er veldig god å sitte i.

Fine bilder nedenfor her, kanskje jeg skal ønske meg nelliker på morsdagen, den ble jo skikkelig fin sånn tett sammensatt.

Kos deg med Nora og besøket! Klem fra Maratonjenta.

Shus sa...

He he, det har du veldig rett i, eg og får litt press på meg til å rydde når eg skal ha gjester! I 2013 har vi som mål å vere meir saman med vener, noko som innbefattar kvardagsmiddagar med vener. Ingenting er så kjekt som å samle fleire rundt bordet.

Ha ein fin ettermiddag.

Helsing frå Solveig med små og store Kvardagsgleder

Unknown sa...

Hei på deg søte jordbærpike! Så sant, så sant det du sier her. Jeg venter også gjester i kveld og gjett om jeg har rydda og ordna siden klokka 9 i morges da??!! Har jo mann og unger som roter verre enn noe annet, hahaha! Jepp, dette var som et "speilbilde" av hva jeg driver med. Kos deg med besøket!
Stor og varm klem fra Anne i Trondheim :)

i mitt lille rekkehus sa...

Så flott og koselig stue du har! Kos dere med besøk:-)

Anonym sa...

Så koselig med besøk,så fint hos deg!
Klem fra Lillian

Anonym sa...

Så kjempe koselig stue du har:)
Kos med besøk da:)
Ha en herlig kveld
Klem Merete

PillePalle sa...

Kjempefin stue!