onsdag 13. februar 2013

Morsdagshilsen sånn litt etter alle andre

 
 

Litt sent ute med morsdagsinnlegg, jeg vet, men jeg måtte bare vise frem den nydelige buketten jeg fikk av Mannen og barna mine. Smelt! Jeg er egentlig ikke noen fan av sånne blandingsbuketter med mange ulike blomster i. Det er så vanskelig å få dem til å vare syns jeg. Men denne var bare helt nydelig, og minner meg om sommer og sol. Flink mann! :) I kirka på søndag ble disse skjønne lysene delt ut til alle mødrene. Gode ord som enhver mor kan trykke til sitt hjerte.

I dag har jeg hatt lunsjbesøk av den ene barselgruppa (jeg er med i to stykker). Dette er damer som jeg har blitt kjent med gjennom helsestasjonen. Vi har alle babyer på omtrent samme alder, og det er utrolig koselig å ha fulgt hverandre fra rett etter fødselen. Nå har tiden kommet til at en etter en begynner å jobbe igjen. Jeg skal ha permisjon en stund til, og er så takknemlig for at jeg har fått den muligheten. Det å være hjemme gir meg tid til å tenke kreative tanker, og jeg har stor tro på at dette året kommer til å bli et år med nye utfordringer og muligheter. Dere vil selvfølgelig få følge den ferden her på bloggen, så stay tuned! Nå skal det gjøres klart for et lite inntog av venninner i kveld. Ha det flott da! :)


hilde

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken skön blogg du har:) och jag följer nu.

Om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

Ha en kanondag

LOVE Maria från inredningsvis.se

Anonym sa...

Så utrolig koselig Lys du fikk:)
Nydelig bukett også
Fortsatt god kveld
Klem Merete

Marianne sa...

Så flotte blomster, og flotte ord på lyset :)

Zabrina sa...

Så fint lys! Kan su scanne det inn og legge det ut på bloggen?

Kristine sa...

Hei! :-) Kom nettopp over bloggen din, og jeg er forelsket! For en fantastisk fin blogg du har. Både til inspirasjon og hverdagsglede :-)

Benedikte sa...

Hei! Kan jeg spørre deg hvor det superfine spisebordet deres er fra?

Unknown sa...

Hei Benedikte!

Spisebordet vårt er importvare fra Kina. Det har ikke noe spesielt merke tror jeg. Vi kjøpte det for noe år siden på en lokal interiørbutikk.

Takk for gode ord alle sammen! Det varmer! :)